JEDREK76 napisał(a):

Cytat:
|
Ta cholerna Wisła zawsze była lepsza. Miała lepszych piłkarzy i więcej pieniędzy, ale Cracovia nadal istnieje.
|
No właśnie,bo ten ich spadek to wszystko nasza wina. To przez derby,naszych piłkarzy,pieniądze.Gdyby nie ta Wisła...
1q2 napisał(a):

|
Niepokalani i Górnik w zasadzie od 1 kolejki okupowali ostatnie miejsca - sorry ale jak się wszystko zostawia na ostatnią kolejkę to potem są tego takie efekty.Jednym(Lechii i Arce) się udało inni idą garować.Dlatego rozumiem rozgoryczenie po drugiej stronie Błoń ale te pozwy(które i tak pewnie nie doją do skutku), są wd mnie żałosne i wpisują się w ich fałszywie wykreowany garbaty los.Spadli dla tego że po pierwsze grali fatalnie i takie są fakty a zaraz przeczytamy że gdyby nie złodziejstwo sędziów to oni by w pucharach grali i byli o krok od mistrza.
|
Dokładnie! Nawet gdybyśmy powiedzieli,że o miejsce w tabeli nie walczy się cały sezon,tylko załóżmy runda wiosenna umożliwiłaby im pozostanie, to naprawdę mieli tyle meczów,które mogli wygrać. A jak liczyli,że im się z Lechem uda i zostawili wszystko na ostatnią kolejkę,to tak jest.
A ze spadkowiczów,to tak jakoś najbardziej mi żal Górnika. Bo Cracovia jakby została,to byłyby derby,spadła,to można poczytać takie lamenty jak pana Maleńczuka
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."
Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy