element napisał(a):

Nic tu Bednarz nie poradzi. Wszystko zależy do Bossa. I przypominam że nie jest on 5-letnim dzieckiem niezdającym sobie sprawy z tego że bez klarownych ruchów LM nie będzie.
Mało tego, i to jest najsmutniejsze że pomimo tych ruchów może tak samo nie być LM.
Duże ryzyko i strata kasy. On o tym wie i tak samo wie że bez ryzyka nie będzie LM.
Albo LM albo krok w tył.
Co wybierze, po mojemu żadne z powyzszych, coś tam rzuci na pare nazwisk i będzie liczył jak co roku że z tym co mamy a nóż widelec się uda.
Jest łatwiej teraz trafić do LM, ale to nie zmienia faktu że z takimi ekipami jak Olympiakos, Kopenhaga, Slavia Praga, Partizan czy Lewski Sofia pójdzie gładko. No może z ostatnimi, z tym składem co teraz. A tak trzeba wyłozyć troszkę konkretu, bo Paweł niestety na pewno odejdzie, a za nim już wiemy kto, a poza nimi to dopiero niespodzianka. Niestety gorzka w smaku.
I znając nasze szczęscie jak dojdziemy daj Boże do 4 rundy to trafimy na Olympiakos.
|
Wg mnie to o czym piszesz czyli czy Cupial zrobi krok w przod czy w tyl ciezko bedzie jednoznacznie przewidziec.
Klub musi myslec z prespektywą i Cupial napewno nauczony jest juz latami doswiadczen przed LM kiedy glownie trwała sprzedaz ciekawe czy w tym roku zrobi inaczej.
No bo..znowu robimy podchody pod LM a tymczasem
Baszczu odchodzi
Zieniu odchodzi
Brozek (odejdzie

?)
Marcelo(odejdzie

)
Niestety dalej slychac bardziej kto nas opsuci niz jakies KONKRETNE nazwiska (poza Nowakiem) kto mial by przyjsc.
Wczoraj Skorza mowil ze jest jakas lista i bedą gadać z menadzerami zwaodnikow z tej listy,ale takie gadanie to ja juz chyba 3 raz slysze przed kazda rundą a potem sprowadzają kolejnego Beto
w kazdym razie prawa obrona,lewa pomoc napastnik ,3 zawodnkow potrzebujemy od zaraz
Licze ze w tym roku czujać latwiejszy dostep do Champions League boss wylozy kase ,bo jak nie to nie osuzkujmy sie nawet z Kopenhagą bedzie ciezko.