Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2009, 19:17
element napisał(a):Wyświetl post
Nic tu Bednarz nie poradzi. Wszystko zależy do Bossa. I przypominam że nie jest on 5-letnim dzieckiem niezdającym sobie sprawy z tego że bez klarownych ruchów LM nie będzie.
Mało tego, i to jest najsmutniejsze że pomimo tych ruchów może tak samo nie być LM.
Duże ryzyko i strata kasy. On o tym wie i tak samo wie że bez ryzyka nie będzie LM.
Albo LM albo krok w tył.
Co wybierze, po mojemu żadne z powyzszych, coś tam rzuci na pare nazwisk i będzie liczył jak co roku że z tym co mamy a nóż widelec się uda.

Jest łatwiej teraz trafić do LM, ale to nie zmienia faktu że z takimi ekipami jak Olympiakos, Kopenhaga, Slavia Praga, Partizan czy Lewski Sofia pójdzie gładko. No może z ostatnimi, z tym składem co teraz. A tak trzeba wyłozyć troszkę konkretu, bo Paweł niestety na pewno odejdzie, a za nim już wiemy kto, a poza nimi to dopiero niespodzianka. Niestety gorzka w smaku.

I znając nasze szczęscie jak dojdziemy daj Boże do 4 rundy to trafimy na Olympiakos.

Wg mnie to o czym piszesz czyli czy Cupial zrobi krok w przod czy w tyl ciezko bedzie jednoznacznie przewidziec.

Klub musi myslec z prespektywą i Cupial napewno nauczony jest juz latami doswiadczen przed LM kiedy glownie trwała sprzedaz ciekawe czy w tym roku zrobi inaczej.

No bo..znowu robimy podchody pod LM a tymczasem

Baszczu odchodzi
Zieniu odchodzi

Brozek (odejdzie?)
Marcelo(odejdzie)

Niestety dalej slychac bardziej kto nas opsuci niz jakies KONKRETNE nazwiska (poza Nowakiem) kto mial by przyjsc.

Wczoraj Skorza mowil ze jest jakas lista i bedą gadać z menadzerami zwaodnikow z tej listy,ale takie gadanie to ja juz chyba 3 raz slysze przed kazda rundą a potem sprowadzają kolejnego Beto

w kazdym razie prawa obrona,lewa pomoc napastnik ,3 zawodnkow potrzebujemy od zaraz

Licze ze w tym roku czujać latwiejszy dostep do Champions League boss wylozy kase ,bo jak nie to nie osuzkujmy sie nawet z Kopenhagą bedzie ciezko.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując