Wyświetl pojedynczy post
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2009, 19:09
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Mi chodzilo o jazde na forum, nie stadionie.. Nie wiedzialem, ze na fecie bylo tez cos o Cracovii. Cóż

Temat sie chyba nazywa 'kibicowanie na polskich stadionach' czy jakos tak. O Koronie wpisy byly (sam bralem udzial w dyskusji) na temat jazd po Wisle, na meczu Korona - Lubin o ile pamietam. A na Cracovie wpisy sa chyba w tym temacie za kazdym razem (z tego co pamietam), gdy Craxa gra u siebie, a mecz mozna ogladać na Orange sport (cytaty 'o znow WTSK').

Nasi sąsiedzi juz nie grają w piłkę (oficjalnie), wiec sie chyba nie doczekamy. Chyba, ze chodzi o Gwardie, zdaje sie, ze sie utrzymała. Okęcie walczy o awans do 3 ligi.
tak, chodzi o tą tak zwaną polonie warszawa,
jakoś niechce mi sie wierzyć, ze gdy spadali do 2 ligi, nic o nich nie wspomnieliscie :]

grzechu1991 napisał(a):Wyświetl post
Chyba ostatni raz poruszaliśmy ten temat jak Kielczanie pozdrawiali nas na meczu reprezentacji z San Marino) Ale uważam, że w przypadku reprezentacji to inna sprawa.
ale mi chodzi o stadion, bo to co na forum jest napisane, to podejrzewam że tak jak ja,większość ludzi ma na to wyjebane, bo tu może każdy coś naskrobać co mu się żywnie spodoba
Ostatnio edytowane przez Kamil : 01.06.2009 o godz. 19:12.
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując