Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2009, 17:04
Z Baszczem i Zieniem jest odwrotnie - Baszczu już dawno chciał wyjechać ale oprócz jednego małego nietaktu , zachowywał się na prawdę godnie i dawał z siebie wszystko do końca - jak wiemy 'zapłacił' za to sporo.

Zieniu natomiast w ogóle się do wyjazdu nie palił a wręcz chciał zostać.Ja byłem bardzo cięty na Zienia - za to że jednak nigdy nie zastąpił Kosy i w meczach najważniejszych(jeszcze za Kaspra), grał fatalnie i nigdy bym nie przypuszczał że to napisze, ale przynajmniej na dzień dzisiejszy, to szkoda że klub nie przedłużył z nim umowy.
Jesteśmy w takiej sytuacji że każdy solidny gracz jest u nas na wagę złota a ja nie jestem do końca przekonany że klub pozyska dobrego następcę.

co do Brożka i Benhałera - pełna zgoda - Piotrek ma jeszcze duże problemy z grą ofensywną ale w defensywie lepszego od niego nie ma.niestety Leo chyba już nie za bardzo interesuje się naszą ligą i reprezentacją. To widać także po powołaniu Łobo - na które - powiedzmy sobie szczerze - nie zasłużył , ale jak się oglądnie jedynie skrót meczu to czego wymagać.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując