Pele77 napisał(a):

|
Tak polonkowi trochę zarzuciłem, że opiera się na Fm-ie, ale tu nie chodziło o wyśmianie tej wiary w Fm'a, bo ja na przykład też mam większe zaufanie do researcherow Fm'a niż większości scautów, także jak dla mnie to Bednarz powinien- jak zaczyna poszukiwać jakiś bardzo tanich piłkarzy- opierać się na bazie danych Fm'a. Wszyscy tak chcą, żeby Bednarz wykorzystał promocję i brał jak najszybciej Hernaniego, tylko powiedzcie tak szczerze kto opiera swoje przekonanie o umiejętnościach Hernanieniego na podstawie obserwacji, większość opiera się na stastach z Fm'a ( ja również ), bo wątpie, że ktoś oglądał w tym sezonie mecze Korony. Mimo wszystko dla mnie wiarygodniejsze są dane z Fm'a niż filmiki na Youtube czy też słowa co niektórcyh menedzerów, którzy na siłę chcą wepchnąć zawodnika do jakiegoś klubu byle by tylko zarobić. Wielu piłkarzy, którzy byli nieznani, a mieli dobre statsy w Fm-ie póżniej okazwyali się bardzo dobrymi zawodnikami. Jakoś nie przypominam sobie, żeby spesjaliści od Fm'a przeoczyli jakiś talent, o wartosći bazy danych Fm'a niech świadczy fakt, ze podpisali oni ostatnio kontrakt z jakąś drużyną Premiership, chyba był to Everton.
|
dokładnie... podam kilka przykładów... Tevez, Aguero, Modric, Garay, itd. itd. długo by wymieniać...
bazę tworzą głównie kibice zespołów więc osoby regularnie oglądające mecze swojego zespołu... są w 100% wiarygodniejsi od menadzerów zawodników...