Wyświetl pojedynczy post
Krystian168
Banita

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2009, 14:38
Pele77 napisał(a):Wyświetl post
Tak polonkowi trochę zarzuciłem, że opiera się na Fm-ie, ale tu nie chodziło o wyśmianie tej wiary w Fm'a, bo ja na przykład też mam większe zaufanie do researcherow Fm'a niż większości scautów, także jak dla mnie to Bednarz powinien- jak zaczyna poszukiwać jakiś bardzo tanich piłkarzy- opierać się na bazie danych Fm'a. Wszyscy tak chcą, żeby Bednarz wykorzystał promocję i brał jak najszybciej Hernaniego, tylko powiedzcie tak szczerze kto opiera swoje przekonanie o umiejętnościach Hernanieniego na podstawie obserwacji, większość opiera się na stastach z Fm'a ( ja również ), bo wątpie, że ktoś oglądał w tym sezonie mecze Korony. Mimo wszystko dla mnie wiarygodniejsze są dane z Fm'a niż filmiki na Youtube czy też słowa co niektórcyh menedzerów, którzy na siłę chcą wepchnąć zawodnika do jakiegoś klubu byle by tylko zarobić. Wielu piłkarzy, którzy byli nieznani, a mieli dobre statsy w Fm-ie póżniej okazwyali się bardzo dobrymi zawodnikami. Jakoś nie przypominam sobie, żeby spesjaliści od Fm'a przeoczyli jakiś talent, o wartosći bazy danych Fm'a niech świadczy fakt, ze podpisali oni ostatnio kontrakt z jakąś drużyną Premiership, chyba był to Everton.
dokładnie... podam kilka przykładów... Tevez, Aguero, Modric, Garay, itd. itd. długo by wymieniać...

bazę tworzą głównie kibice zespołów więc osoby regularnie oglądające mecze swojego zespołu... są w 100% wiarygodniejsi od menadzerów zawodników...
Odpowiedz cytując