Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2009, 00:58
ahaha - wiedziałem że sukces Dana spowoduje powrót fałszywca jovy - teraz będzie pisał że sukces go nie uwiera
To po jaki **** się tu wpisujesz drogi 'kolego'?Gdybyś miał choć odrobinę przyzwoitości to byś sobie odpuścił - ale nie, trza trochę pokąsać gdy inni się cieszą.Jak szanuję Cię za inne tematy to tu jedziesz jak banasik w temacie LM - zżera Cię to bo byłeś pewien swoich racji a tu lipa - szkoda tylko że brniesz dalej.
Dziwna liga rumuńska? - no fakt że jest dziwna a jej dziwność polega na tym że mają 1 zespół od kopa w LM, drugi w eliminacjach i 4 jeśli mnie pamięć nie myli w uefie - racja że w porównaniu do naszej to strasznie dziwne.I ta inteligencja(naszego) w porównania do debilizmu Dana(jesteś na tyle inteligenty by ładnie to schować) - jeszcze raz pytam - po kiego grzyba w ten dzień jątrzysz jak Dan obchodzi Cię tyle co Okuka i Liczka? - swoją drogą kolejny podtekst.
Ale dość prywatnych wycieczek.

To co zrobił Petrescu to niesamowite - przejął w połowie sezonu, beniaminka skazanego na pożarcie z 17 tysięcznej wioski - utrzymał go bez problemu w pierwszym sezonie.Zdobył 4 miejsce i uefe w drugim i wygrał ligę w trzecim pokonując takich potentatów jak Dinamo,Steaue,Rapid i Timisoarę - bez budżetu i bez wielkich grajków - ja w to nie wierzyłem do dziś ale stało się.Tym bardziej mnie to cieszy że wierzyłem w niego, choć oczywiście nie miałem 100% pewności że rzeczywiście jest to takiej klasy trener jak myślałem gdy trenował Wisłę

Dzień jego zwolnienia to jedna z największych moich traum, jeśli chodzi o nasz klub - oprócz może Legii 93,Derbów 96? Dinama czy Aten.
To nie jest tak że nadal żałuje Dana,bo on rzeczywiście tu się nie nadawał a na dodatek , po chwili debilizmu, klub zatrudnił równie wartościowego trenera.
Cieszą mnie jednak jego sukcesy bo trzeba być prawdziwym kozakiem(w pozytywnym tego słowa znaczeniu), żeby z roku na rok poprawiać swoje wyniki - u nas po 3 latach to trener jest już całkowicie zużyty, skonfliktowany - do wymiany.Miejmy nadzieje że z Maciejem się to nie stanie- a jeśli to się uda to będzie to tylko niestety wyjątek potwierdzający regułę bo prawda jest taka że nasza liga jest na maksa dziwna i tak po prawdzie to fakt że 'Czini' machnął się 3 razy, determinuje to czy Skorża jest cacy a nie be a czy to jest normalne?
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 01.06.2009 o godz. 01:03.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując