Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2009, 20:00
Banaś i Pazdan do wziecia, mysle ze za drobna opłata. Ktoregos z tych moznaby kupic, do tego Hernani za darmo i juz jest fajny srodek obrony. Jak sie chce grac o LM to ławka rezerwowych musi jakos wygladac. W podstawowym skaldzie Głowa i Marcelo (nie sprzedawac tylko Marcelo, chociaz ten jedne sezon!!). Na lewej obronie Brozek Piotrek i Diaz na zmiany. Na pawej Singlar no i tutaj by sie rpzydało jakies dobre wzmocnienie. Nie wiem kto mogłby zostac kupiony ale trzeba kogos poszukac bardzo dobrego albo rownorzednego dla Singlara. Lewa pomoc to Cwielong ktory widac jakie dizsiaj zamieszanie siał w szykach obronnych Ślaska, to jest młody chłopak i z roku na rok bedzie grał dobrze, jesli wroci mu skutecznosc to bedzie jedna z gwiazd druzyny, niemniej na ta pozycje przydałby sie jakis nowy pilkarz. Tez jakis bardzo dobry albo co najmniej tak dobry jak Piotr. W srodku pomocy Sobol i Garguła, na zmiany Jirsak, Cantoro, + ewentualnie Diaz z obrony mogłby łatc dziury w srodku pola. Na prawej Łobo i Mały. W ataku Paweł, Boguski, przydałby sie jeszcze jakis dobry zawodnik do tego duetu. Na bramke tez oczywiscie kogos trzeba. Wiec bramkarz, prawy obronca, 2 srodkowych obroncow, lewy pomocnik i napastnik.
Tylko nie brac jendak tego Nowaka... jednak chłopak jest kontuzjogenny ;/ i to bardzo

Sezon przysżły bedzie bardzo długi, jelsi awansujemy do fazy gr LM lub nawet LE to jest masa meczy do rozegrania, do tego dochodzi Liga, PP, i PE generalnie moznaby miec nawet 2 składy i ostra rotacje stosowac co mecz, bo naprawde przysżły sezon bedzie dla polskich grajkow wyniszczajacy. Skoro oni juz teraz narzekaja ze jest duzo meczow to jak dojda 3 rundy kw. LM, pozniej ewentualnie 6 meczow w fazie gr, lub jelsi odpadniemy w ostatniej rundzie kwalifikacji to tez 6 meczow w LE to oni sie z aprzerpszeniem zesraja z nadmiaru meczow. Dlatego kupmy duzo zawodnikow bo kazdy bedzie miał szanse grac i sie pokazac i napewno nie "uschnie" na ławce a na kluczowe mecze moglibysmy wystawiac ludiz w najlepszej obecnie formie. Walka o pierwsza 11 byłaby wielka i to by musiało jeszcze polepszyc poziom sportowy Wisły!

Nie trafimy w LM juz na Barce, Real itp sa rownorzedni rywale. Tak jak kiedys sie modlilismy zeby trafic na Panathinaikos to teraz koszmarnym losowaniem okarze sie mecz z Olympiakosem, wiec to o co keidys sie musielismy modlic to teraz dla nas najwyzszy wymiar kary, a jelsi losowanie bedzie dobre to trafimy na moim zdnaiem zepsol słabsyz od nas bo mysle ze sa takie w tej 4 rundzie do rozlosowania. Chce sie LM to trzeba zainkasowac troche grosza i czekac na plony ktore po awansie moglyby byc bardzo duze!

PS na lewa pomoc moze ten Brazylijczyk który był testowany w Śląsku. Carlosinho czy jak mu tam (niestety zapomniałem cyz tak sie nazywa ;/ jelsi zle napisałem to poprawcie mnie ) napewno chłopak ma potencjał i niegrałby dorzej niz Pepe
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 30.05.2009 o godz. 20:06.
Odpowiedz cytując