Wyświetl pojedynczy post
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2009, 19:47
NO I MISTRZA MAMY!! Gratulacje dla całej drużyny, w tym roku dla "całej" jest jak najbardziej dosłowne, bo naprawdę to co robili ludzi wchodzący z ławki zasługuje na duże brawa.

Gratulacje dla Maćka Skorży, bo wygrana 2 sezonów pod rząd po mizernym sezonie 06/07, jest warte najwyższej aprobaty, to człowiek który wykrzesał z naszych grajków to co potrafią, wiedział jak rozplanować cały sezon i nawet gdy na czubie nie byliśmy, a do lidera 3 pkt straty w tabeli widniały, to i tak wierzyłem w jego słowa: "Ja wciąż wierze że stać nas na mistrzostwo".
Skorża to człowiek,który naprawdę po raz pierwszy może zbudować stabilną Wisłe, która na dobre może zagościć w Europejskich pucharach, dobrze, że Bogusiowi nic nie odwaliło i nagle po przegranym meczu nie wywalił Skorży, zresztą właściwie sam Skorża był strzałem w 10 Cupiała.

Wielkie szacunek dla starych wilków Baszcza i Zienia, cieżko mi jest sobie wyobrazić Wisłę w ostatnich latach bez nich, ale również dla Sobola, który w każdym praktycznie meczu potwierdza, że w Polskiej lidze jest jednym z Asów.

Mistrzostwo zdobyte,bo zaciętej walce, szkoda żę niektórzy już po zremisowanym meczu z Polonią Bytom zwątpili w naszych i pluli, że nie mamy szans na mistrza. Można by nawet pare osób teraz zacytować bo to co się w tym roku działo w temacie Ekstraklasa 08/09, to niekiedy szczyty przechodziło(kolo pisze w piątek po remisie Wisły że to koniec, a w Niedziele po remisie Lecha że dalej mamy szanse na mistrza, nie mówiąc już o tym że inny w opisie ma co innego a pisze zupełnie na odwrót) ale to wszytko już za nami i wliczając sezon 98/99 to już nasze 7 mistrzostwo! BOGUŚ DZIĘKUJEMY!!!
Ostatnio edytowane przez igortsw : 30.05.2009 o godz. 19:51.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując