|
Czasem glupota innych mnie przeraza. Wiem, ze bedziemi mieli Majstra, i ze Slaska z Nami nie wygra, ale sformulowanie, ze Slask nie gra o nic, jest bzdura do kwadratu. A to, ze Nam odpusci, to juz jest debilizm. Puscic mecz moga Nam kibice Slazka, a nie pilkarzyki. Przeciez to ich praca, i maja w dupie za przeproszeniem, czy mistzrem bedzie Wisla, czy Lech. Oni nie maja szacunku do barw zgodowych, bo to nie ich zgoda, i rownie dobrze na boisku moga bardziej nie lubiec Wisly niz Lecha i chciec sie odgryzc - to po 1. Po drugie, to jesli nie wiecie, to w nowym sezonie wjezdza do Wroclawia pieniadz z pewnym Panem.. Jak wiadomo, w takich momentach czesto nastepuje delikatna zmiana kadry i zakupy, wiec dzis pilkarzyki Slaska maja szanse, by sei zaprezentowac, ze sa warci gry w nowym Slasku, i ze nie trzeba akurat ich pozycji zmieniac. tak ciezko to pojac ? Oni sa w pracy, i z tej pracy ich rozliczaja, i daje glowe, ze beda bardziej szczesliwsi, gdy ten mecz wygraja pokazujac, ze maja jaj i bija prawie mistrza na wyjezdzie, niz to, ze Wisla bedzie Mistrzem, bo co ich to ma interesowac ? Nie wiem, czemu az tak ciezko niektorym to zrozumiec.
|