Wyświetl pojedynczy post
radekogi
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2009, 10:16
Argument z obniżaniem murawy dla mnie jest zupełnie nie trafiony. Ostatnio się dowiedziałem że na Legii również nastąpi wymiana murawy i jej przesunięcie o kilka metrów więc sytuacja niemal taka jak u nas i są oni to w stanie zrobic do lipca, więc Legii grozi tylko że zagra 1-2 mecze Pucharowe na wyjezdzie. A skoro obniżenie to taka skomplikowana sprawa to możemy nawet 2 pierwsze kolejki zagrać na wyjezdzie i nie wierze, że do sierpnia by sie nie wyrobili. Tak jak napisał mój poprzednik - jest płacz o miejsca dla VIPów, a napewno mają lepsze warunki na E niż na "stadionie" Hutnika. Jeśli chodzi o szatnie to też nie rozumiem, jedna szatnia jest, może być ona dla gości, drugą postawić w kontenerze tak jak ma Cracovia, Jaga, Bytom i jeszcze kilka zespołów z Ekstraklasy. Jest okrąglak, więc nie byłoby problemu z wejściem na murawe i dojściem do szatni. Oświetlenie można postawić w 2 tyg tak jak na Lechu. W grudniu jest gotowa nowa trybuna C i w tym momencie stadion ma pojemność 18tys, a dojście jest od ul. Reymana więc nie koliduje to z dalszą budową. Można wtedy wyłączyć nawet E dla kibiców i przenieść wszystkich na C, tam zostawić tylko szatnie i można spokojnie parkingi podziemne od 3 maja budować.
Ostatnio edytowane przez radekogi : 30.05.2009 o godz. 10:18.
Odpowiedz cytując