Wyświetl pojedynczy post
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2009, 08:33
Wrocil podszywacz prawnik i dalej swoje omamy prezentuje. Jak chcesz kogos porzadnego to zainwestuj w swoje pieniedze i kupuj dowoli a nie prezentuj postawy wiecznie roszczacego sobie prawo do wszystkiego, 7-letniego dziecka. Gargula, Beto (ciekawa propozycja, nie zawsze sie musi udac), Marcelo, Singlar,Łobodzinski, Diaz, Kosowski, Boguski, Cwielong, Niedzielan, Jirsak i ten Matusiak nieszczesny, ktorego sciagniecie bylo hitem, z forma juz gorzej. Zawodnicy, ktorzy rzyszli przez ostatnie 4 okienka. Jak na ciagle narzekania, ze nie mamy forsy, ze musimy oszczedzac to swietny wynik. I prawdopodbne 2 mistrzostwa Polski o czym tez nie nalezy zapominac. Ja z takiej polityki jestem zadowolny, mamy co okienko pewien powiew swiezosci, a i filary tej druzyny zostaja. Jestem pewny, ze teraz tez sie wzmocnimy, ale oczywiscie prawnikom i podobnym malkontentom sie to nie bedzie podobac bo nie bedzie to Messi, ani chociaz Giggs. Ja ciagle ci sie cos nie podoba to udzielaj sie gdzie indziej, nam tu tacy "kibice" nie sa potrzebni.
Odpowiedz cytując