Wyświetl pojedynczy post
tylko_centrum
Junior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2009, 23:01
Panowie zakończcie już tą dyskusje, odpowiednia osoba dostała bana i to chyba powinien być odpowiedni komentarz do tego co się tutaj działo. A odnośnie finału LM lubię Barce, ciesze się ze wygrali, ale lubię też oglądać grę Manchesteru i szanuję trenera Fergusona który tyle lat już prowadzi jeden klub, lecz mimo sympatii do tych drużyn nie zamierzam iść na noże z przeciwnikami tego wielkiego finału, powód jest prosty nie czuję się w żadnym stopniu kibicem żadnej z tych drużyn, ba nie jestem kibicem żadnej zagranicznej drużyny, tak więc nie wiem o co niektórym chodzi, każdy z nas inaczej widzi piękno futbolu jednemu podobają się popisy piłkarskich wirtuozów ktoś inny woli popatrzeć na szybką drużynową grę z tzw. "klepki" a jeszcze inny widzi piękno w ślizganiu się na "dupie" i faulowaniu rywali. Jedno jest pewne nie warto się kłócić z tego powodu że ktoś inaczej odbiera tak oczywiste dla nas sprawy, warto się cieszyć że ta piękna gra rozbudza tyle emocji i ma tylu sympatyków na całym świecie. I miejmy nadzieję że kiedyś doświadczymy takich emocji w wielkim finale z udziałem naszej ukochanej Wisełki, wszakże wiara w swój klub i nadzieja to najlepsze cechy kibiców piłkarskich choć czasami wygląda to nieco zbyt fanatycznie no ale przecież o to w tym wszystkim chodzi

Tylko Centrum
Odpowiedz cytując