no to sie ciesze bo ciagle mysle sobie o Wisle i sie mi uczyc nie chce a jutro powinienem sie w skzole poprawic, za to chociaz cos pozytywnego moze mi sie udało wymyslec

hihi
Jesli sie podobałoby takie cos wielu osobom to mysle ze nie ma problemu zeby to trafiło do kogos odpowiedniego, tzn powiedzmy przeslałoby sie taki plan do najwazniejszej osoby z tego forum, tam ktos na pewno ma wtyki gdzies wyzej i po szczebelku moze by dotarło do tego do kogo powinno.

Ciekawe jakby ten moj pomysł miał sie w praktyce ale lepiej cos zrobic w kierunku utemperowania tych konikow i Januszow na najwazniejszych meczach niz co sezon narzekac i siedziec z załozonymi rekami

A jelsi chdozi o dystrybucje biletow przez internet to tez sie pojaiwały głosy sceptyczne, jendka ja mysle ze to musi nastapic, jest XXI wiek i kupno biletu przez internet powinno byc, Wisła swoimi sukcesami zjednała sobie kibicow nei tlyko na terenie Krakowa ale i całej Polski. Dystrybucja biletow przez internet powinna byc wprowadzona chociazby dla tych ludzi
Cytat:
|
Jaroo1 dobrze gada-wódkę mu dać
|
I am abstynent. Inaczej bym tak trzezwo nie myslał

heeheheh
EDIT
Rzeczywiscie

Ale dla mnie najwazniejsza Wisła jest