Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2009, 19:11
Zacznijmy w ogóle od tego że mój post nie atakuje ani krytykuje niczego. Tytuł tematu brzmi "Stroje meczowe Wisły Kraków", więc napisałem co mi się w strojach w ostatnich latach podobało, a co nie i jak jest. Więc ten agresywny ton odstaw na bok, bo ja nikogo nie krytykuję, nie atakuję polityki marketingowej klubu, itd. itp., tylko opisuję swoje odczucia.

saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Piszesz w tamtym poscie smuty takie ze glowa boli.

Piszesz ze Tyskie sie ladnie komponowalo, ale Tyskie juz nie jest sponsorem wec co dla Twojego dobrego samopoczucia bedziemy za free trzymac logo.
No bo się ładnie komponowało i kropka. Czy ja gdziekolwiek napisałem że "no dawać Tyskie, bo każda koszulka bez nich to gówno!"?

Cytat:
Logo Telefoniki Ci sie nie podoba ale takie logo ma sponsor i nic na to nie poradzisz, mi sie Bet-at-home nie podoba ale takie jest zycie.Placa kase to niech bedzie jakie chce nic mi do logo sponsora.
Rozumiem. Ale ja nigdzie nie napisałem, że sponsor ma być dobierany pod względem ładnego wyglądu na koszulce Zauważyłem tylko optyczną różnicę między logiem TF a logiem BAH

Cytat:
Biala gwiazda na piersi to nie byl wymysl Umbro czy Nike tylko naszego zarzadu wiec nie wiem po co te smutki z tego powodu.
Nie jestem tępy i nie tłumacz mi tego, bo to doskonale wiem.

Cytat:
Na wzor koszulek ma tez Wisla a ze ktos w klubie nie ma dobrego gustu to inna sprawa, bo ja nie kupuje ubran w sklepie ze wzgledu na cene czy marke tylko wyglad i ja sie w nich czuje.
No nie ma problemu, ja nie piszę że obecny wzór jest do dupy, wręcz przeciwnie, bardzo mi się podoba. Ale chodzi mi o to żeby tu nie było przed każdą prezentacją stroju zbiorowego orgazmu, skoro Umbro daje Anglikom, Grekom i reszcie Europy nowy szablon, a nam z wielką pompą rzuca stary.
Odpowiedz cytując