Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2009, 18:34
banasik napisał(a):Wyświetl post
To forum mojego klubu, więc nie wiem "o co kaman"

Więcej niż klub? Czyli co? Pomogli mu an początku kariery, super, ale współczesny piłkarz patrzy na kasę i nie wmawiaj mi, że gdyby miał grać w Barcelonie charytatywnie, to by został, bo "to więcej niż klub".

z tego co się orientuję, jest to dostępne forum dla wszystkich i nie Ty decydujesz kto tu może się wypowiadać, a kto nie. Są od tego inne osoby.

Tak, Barca pomogła Messiemu i to bardzo. Lionel powiedział, że chce zakończyć tu swoją karierę. Odejdzie tylko wtedy, gdy klub go nie będzie chciał, sam z siebie tego nie uczyni.

I nie pisz, że dla wszystkich liczy się tylko kasa, bo tak nie jest. Maldini miał wiele ofert swego czasu, ale nigdy nie zdradził Milanu. To samo Wielu innych piłkarzy. Takiego Iniestę i Xaviego każdy by chciał, ale oni nie mają nawet zamiaru odchodzić. Nie przelewaj swojej wyobraźni na rzeczywistość.
Myślisz, że Raul mogłby się 'sprzedać' i odejśc z Realu np do MC za większą pensję? Nie sądzę. Sam pwoiedział, że prędzej zakończy karierę, niż odejdzie do innego zespołu. Raul i Iker to dwaj piłkarze, których szanuję. Jedyni z Madrytu

grzechu1991 dzięki za graty. Pozdro
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 28.05.2009 o godz. 19:01.
Odpowiedz cytując