Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2009, 18:24
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem że pisze długie posty ale jak ktoś całęgo nie przeczyta to takie kwiatki wychodzą.

Cabaj w Wiśle ? wolnego ani to możliwe, ani zważając że jest już nie młody to końca sensowne, zwłaszcza że Pawełek dużo gorszy nie jest. Jest na 2gim miejscu w lidze mniej więcej jak Przyrowski i Mucha. Odsyłam do moich postów.

Wszyscy mówiąc Cabaj przypominaą sobie tylko kilka nagłośnionych kiksów z powtórek, i szyderczych wypowiedzi Szczęsnego. Obejżyjcie sobie w cało ści jakiś mecz Cracovi z tej rundy (nawet z nami jeśli nie dacie rady innego) i popatrzcie jak wielokrotnie ratuje swój zespól. Widać że za każdym razem wie co robi i jak powinien się zachować. O jego syndromie ala Boruc też pisałem. Z mojej stony o cabaju to koniec. Miałem tylko podizelić się moją opiniąi moimi obserwacjami,a nie zależy mi na Cabaju żeby na siłę was do niego przekonywać, po prużności.
nic nie rozumiesz
przede wszystkim tego że Cabaj nie jest dobrym bramkarzem
a w Wiśle miejsca dla niego nigdy nie będzie
i nie ma

a przede wszystkim naucz się ortografii....
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując