Chłopie naucz się czytać, bo 38,(3)[trzydzieści osiem i trzy w okresie ] mówiłem Ci czemu się ośmieszyłeś!
Jeszcze raz? Prosze:
Pisałeś, że Barca sobie
nie radzi z poukładaną drużyną-->Chelsea. co jest parodią, bo właśnie nie wiem czy sobie to uświadomiłeś, ale FC Barcelona awansowała kosztem Chelsea, co za razem oznacza uwaga!!! Ze Barcelona sobie
poradziła. Więc próbujesz wszystkim wmówić, że to co jest białe wygląda na czarne.
Później ośmieszyłeś się po raz drugi, pisząc, że Uwaga!!! Obiektywnie patrząć Manchester będzie do przerwy prowadził 2:0! A ja się pytam skąd Ty to możesz wiedzieć? Przed meczem to każdy może, a jak widać coś Ci nie wyszło z tym obiektywizmem. I żeby było jasne, nie uważam, że się ośmieszasz z powodu słabej gry Manchesteru, tylko z powodu twojej pewności co do wyniku meczu przed jego rozpoczęciem. Co innego gdybyś typował, ale Ty "obiektywnie" stwierdziłeś, że Manchester do przerwy puknie 2:0. Ot cała tajemnica.
Każdy ma prawo do własnego zdania i nigdzie nie napisałem, że to w jakikolwiek sposób dyskredytuje, a, że Ty widzisz akurat coś czego w tym miejscu nie ma, to już tylko i wyłącznie Twój problem.