Wyświetl pojedynczy post
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2009, 15:00
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
...

Zauważyłem, że to nie moje forum, ale również nie Twoje co?
To forum mojego klubu, więc nie wiem "o co kaman"

Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze co do Messiego.
On nie odejdzie z Barcelony, a wiesz czemu....bo to wiecej niż klub. Oni mu zycie uratowali jak był małym chłopcem, ale dla Ciebie to nic. Jakby nie Barcelona to nie byłby w tym miejscu co jest. Zreszta Barcelona jest jednym z najbogatszych i zapłaci tyle Messiemu że bedzie szczęsliwy. Już teraz zarabia najwiecej, a dla niego kasa sie nieliczy.
Więcej niż klub? Czyli co? Pomogli mu an początku kariery, super, ale współczesny piłkarz patrzy na kasę i nie wmawiaj mi, że gdyby miał grać w Barcelonie charytatywnie, to by został, bo "to więcej niż klub".

Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Weźcie go w końcu zbanujcie, tego się czytać nie da -_-

Wolfsburg jest lepszy od Barcelony, nie wiedzieliście o tym? Messi i Iniesta czmychną tylko jak zobaczą wielką kasę (na pewno jej nie mają w Barcelonie ... ), a najlepszy futbol to nie techniczny w jaki gra Barcelona tylko np taki ---> http://www.youtube.com/watch?v=0tN2jFZvT8U

To sie dopiero fajnie ogląda, nie? A nie takie szybkie podania, kombinacyjna piłka ... to dla dzieci z podwórka
Chwileczkę... nie napisałem, że Wolfsburg jest lepszy, tylko że w MOIM odczuciu zasługiwałby na tytuł LM w przyszłym sezonie.

Tak, czmychną, mają duży szmal, ale gdy wejdzie perspektywa bycia jeszcze bogatszym i "liźnięcia" innej, może lepszej ligi to się skuszą, jak każdy piłkarz.

Po raz któryś mówię - futbol siłowy to nie tylko brutalne faule, to walka bark w bark do upadłego, a nie brandzlowanie się z piłką w środku pola.

Proud napisał(a):Wyświetl post
ale po co

cel osiągnięty, co nie? wygrali? wygrali. To po co te siniaki

co mecz w LM to Ty dajesz taki pokaz że boki zrywać.
Każsdy potrafi obiektywnie ocenić mecz, nawet kibice ManUtd, tylko nie jakiś Real-Rasta-Fan.
od paru stron piszę, że OK, wygrali, ale cały ich styl mi się nie podoba

Mecz piłkarski to mecz walki, a nie popierdółka.

A poza tym - masz coś do tego, że jestem Rasta? Coś ci się w takim stylu życia nie podoba?

Wojtek_Lok napisał(a):Wyświetl post
Na piłce nożnej to Ty się na pewno nie znasz. Tego jestem pewien. Obawiam się, że prędko tego co w niej najpiękniejsze nie pojmiesz więc dyskusja z Tobą staje się bezcelowa. Z całym szacunkiem Banasik. Miłego dnia.
Mylisz się, byłem dziennikarzem sportowym parę lat, potem odpuściłem ze względu na pracę, więc "znam się". Dla mnie najpiękniejsza jest siłowa, męska gra, dla Ciebie to, co widzisz dziś. Trudno - ja twoje zdanie szanuje, ty moje uszanuj.

Krissu napisał(a):Wyświetl post
Eureka!
Doznałem oświecenia!

Od dziś jak jakiś debil będzie próbował mi wmówić, że piłka nożna to gra polegająca na strzeleniu jednego gola więcej niż przeciwnicy będzie ode mnie słyszał stanowcze i zdecydowane NIE.

Dzięki banasik chłopie.
Dzięki tobie wiem, że w piłce nożnej nie chodzi o wygranie Ligi Mistrzów, Copa del Rey czy La Liga tylko o pojeżdżeniu na dupach i narobieniu siniaków sobie i przeciwnikom.

Możesz liczyć na worek dobrego zioła jak zdobędę LM
Piłka nożna polega na strzeleniu jednego gola więcej, wygrali LM, CdR i La Liga, ale to w jakim stylu to wszystko wygrali świadczy o początku końca ery futbolu.

Tylko worek?
Odpowiedz cytując