ToTylkoJa napisał(a):

...
Zauważyłem, że to nie moje forum, ale również nie Twoje co?
|
To forum mojego klubu, więc nie wiem "o co kaman"
Mar85 napisał(a):

Jeszcze co do Messiego.
On nie odejdzie z Barcelony, a wiesz czemu....bo to wiecej niż klub. Oni mu zycie uratowali jak był małym chłopcem, ale dla Ciebie to nic. Jakby nie Barcelona to nie byłby w tym miejscu co jest. Zreszta Barcelona jest jednym z najbogatszych i zapłaci tyle Messiemu że bedzie szczęsliwy. Już teraz zarabia najwiecej, a dla niego kasa sie nieliczy.
|
Więcej niż klub? Czyli co? Pomogli mu an początku kariery, super, ale współczesny piłkarz patrzy na kasę i nie wmawiaj mi, że gdyby miał grać w Barcelonie charytatywnie, to by został, bo "to więcej niż klub".
Grzadq napisał(a):

Weźcie go w końcu zbanujcie, tego się czytać nie da -_-
Wolfsburg jest lepszy od Barcelony, nie wiedzieliście o tym? Messi i Iniesta czmychną tylko jak zobaczą wielką kasę (na pewno jej nie mają w Barcelonie ... ), a najlepszy futbol to nie techniczny w jaki gra Barcelona tylko np taki ---> http://www.youtube.com/watch?v=0tN2jFZvT8U
To sie dopiero fajnie ogląda, nie? A nie takie szybkie podania, kombinacyjna piłka ... to dla dzieci z podwórka
|
Chwileczkę... nie napisałem, że Wolfsburg jest lepszy, tylko że w MOIM odczuciu zasługiwałby na tytuł LM w przyszłym sezonie.
Tak, czmychną, mają duży szmal, ale gdy wejdzie perspektywa bycia jeszcze bogatszym i "liźnięcia" innej, może lepszej ligi to się skuszą, jak każdy piłkarz.
Po raz któryś mówię - futbol siłowy to nie tylko brutalne faule, to walka bark w bark do upadłego, a nie brandzlowanie się z piłką w środku pola.
od paru stron piszę, że OK, wygrali, ale cały ich styl mi się nie podoba
Mecz piłkarski to mecz walki, a nie popierdółka.
A poza tym - masz coś do tego, że jestem Rasta? Coś ci się w takim stylu życia nie podoba?
Wojtek_Lok napisał(a):

Na piłce nożnej to Ty się na pewno nie znasz. Tego jestem pewien. Obawiam się, że prędko tego co w niej najpiękniejsze nie pojmiesz więc dyskusja z Tobą staje się bezcelowa. Z całym szacunkiem Banasik. Miłego dnia.
|
Mylisz się, byłem dziennikarzem sportowym parę lat, potem odpuściłem ze względu na pracę, więc "znam się". Dla mnie najpiękniejsza jest siłowa, męska gra, dla Ciebie to, co widzisz dziś. Trudno - ja twoje zdanie szanuje, ty moje uszanuj.
Krissu napisał(a):

Eureka!
Doznałem oświecenia!
Od dziś jak jakiś debil będzie próbował mi wmówić, że piłka nożna to gra polegająca na strzeleniu jednego gola więcej niż przeciwnicy będzie ode mnie słyszał stanowcze i zdecydowane NIE.
Dzięki banasik chłopie.
Dzięki tobie wiem, że w piłce nożnej nie chodzi o wygranie Ligi Mistrzów, Copa del Rey czy La Liga tylko o pojeżdżeniu na dupach i narobieniu siniaków sobie i przeciwnikom.
Możesz liczyć na worek dobrego zioła jak zdobędę LM
|
Piłka nożna polega na strzeleniu jednego gola więcej, wygrali LM, CdR i La Liga, ale to w jakim stylu to wszystko wygrali świadczy o początku końca ery futbolu.
Tylko worek?