Wyświetl pojedynczy post
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2009, 14:54
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Potrafisz czytac ze zrozumieniem? Powtarzam...kim jestes i jaki masz autorytet w kwestiach pilkarskich, a zeby pisac ze sie ktos osmieszyl lub tez nie? Zaprezentuj nam tutaj swoje kwalifikacje. O ile sie nie myle , to jest to forum, gdzie wyrazamy swoje opinie...rozumiem, ze jestes zakochany w Barcelonie i dlatego musisz atakowac innych forumowiczow(skoro zakazujesz wyglaszania swoich opinii, podzielanych tez przez ekspertow znanych w odroznieniu od Ciebie). Inaczej padlyby jakies argumenty, a nie pisanie o osmieszaniu sie. Dwumecz kazdy widzial i kazdy tez widzial bezradnosc Barcelony na tle swietnie poukladanego zespolu z Londynu. Jesli jest tak, jak piszesz, to katalonczycy powinni strzelic conajmniej kilka bramek(tylko jakos trudno przychodzilo im stwarzac okazje).
W czym sie wogole zreszta osmieszylem ? Mowie, ze masz problemy z czytaniem, bo napisalem wyraznie ze Barcelona sobie nie radzi z klasowymi zespolami(na chlopski jezyk - zebys zrozumial, tzn. ze kiepsko gra i wyglada na tle takiego rywala).

P.S - Pierwszego meczu dokladnie nie ogladalem, ale jesli te kontrowersyjne sytuacje wygladaja tak, jak wypowiedzi kibicow Barcelony odnosnie drugiego meczu(ze nie bylo karnych, czy ze czerwona byla niesluszna), to nie mam pytan ...

Po 45 minutach Man Utd bedzie prowadzilo 2 : 0 i patrze na to obiektywnym, i chlodnym okiem(bo nie kibicuje zadnej druzynie).
Jestem fanem Wisły, a nie żadnej Barcy, ani nie mam "kwalifikacji" w dziedzinie piłkarskiej. Szkoda, tylko, że znowu się ośmieszyłeś(patrz pogrubione), a ja miałem racje.
Bez odbioru
Ostatnio edytowane przez Zieniu17 : 28.05.2009 o godz. 14:59.
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując