Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2009, 12:49
Z tego co ja tu czytam to zawsze sa problemy z biletami... Jelsi klub pozwala (penwie ma jakies korzysci z tego) na taka dystrybucje to neistety my szarzy kibice tego nei zmienimy. Pozostaje tylko ubolewac ze poniekad jestesmy od tego dziadostwa zalezni. Co wazniejszy mecz to sa problemy, koniki dostaja bilety, FC dostaa za duzo biletow na D. Ja to bym zrobil tak ze FC zawsze dostaja tyle samo biletow, tzn jak na Piasta przychodiz 1,5 tys z FC a na Legie chce przyjsc 2,5 tys to na D dostaje tylko 1,5 tys ludzi, bo to sa prawdziwi kibice a nie jakeis pikniki jeb..., pozniej tylko te pikniki psuja dobre zdanie ludzi o FC - wiec jeden problem chyba mozna rozwiazac i to w miare latwo. Jestes stałym czlonkiem FC to na kazdy mecz idizesz na D a jak sa ci kibice z FC sukcesu to dostaja na A/B. Co do tego ze koniki dostaja bilety jak to sie mowi spod lady to juz na to ciezej poradzic. Albo klub ma w tym interes albo ludzie pracujacy przy dystrybucji biletow sie na tym dorabijaja, jak dla mnie to to drugie bo klub i tak by sprzedal bilety skoro kolejki po nie na mecze z Legia/ Ślaskiem były gigantyczne. Predzej czy pozniej bilety by sie rozeszły przeciez, a przy tym klub nie psuł by swego dobrego imienia. Tym bardziej ze to imie trzeba zachowac bo 33 tysiace neidlugo bedzie trzeba zapelnic. Moze po prostu jakas wymiana kadry pracownikow? Skoro ludzie osuzkuja nasz klub to ch.. im w dupe. Na zbity pysk bym ich wywalił bo tylko zrazaja kibicow.

Inny jeszcze aspekt to taki ze jak sa mecze z Gornikiem, Pisatem to miejsca na D sa a chetnych nie ma. A jak sa mecze z Legia, Slaskiem to nagle kazdy staje sie fanatykiem, super kibicem i MUSI isc na mecz, najlepiej na D bo tam jest doping a on musi dopingowac bo jest fanatykiem. Jak jestes takimz agozałym kibicem ze sie nie mozesz pogodzic z tym ze nie dostajesz biletow na wazne mecze to kupuj karnet i wtedy masz z glowy. Dla mnie Ci kibice co tutaj placza ze na mecz nie moga isc to nie sa prawdziwi kibice. Prawdziwy kibic to ma karnet a jak nie masz to sie z tym licz ze braknie miejsc na mecze topowe na stadionie 16 tysiecznym!!-inna własnie sprawa ze sa wlaki przy rozdawaniu tych biletow ale tak czy siak wiekszosc ktora tutaj placze by nie dostała biletow bo ktos musi na tym ucierpiec skoro na mecz chce isc z 2 rayz wiecej ludiz niz pojemnosc stadionu

Wiec
- nie dla oszustw w dystrybucji biletow
-nie dla kibicow sukcesu z FC ktorzy chca chodzic na mecze topowe najlepiej na D
- nie dla niekarnetowcow ktorzy placza na forum na klub ze biletow nie ma a na karnet skapia

Pozdro
Odpowiedz cytując