Temat: Komórki...
Wyświetl pojedynczy post
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2009, 10:16
Soltys napisał(a):Wyświetl post
Mam tą Nokię i w sumię na plus jest jej świetny, wizualny wygląd i funkcjonalność, niestety minusem jest to że często się zwiesza (tak na 3-6 sek.) czasami jest to okropnie denerwujące przy potrzebie szybkiego użycia. Ale ogół oceniam na 4+, miałem wcześnej Nokie 6500 Slide i powiem szczerze że jest to świetny telefon, ładnie wygląda, funkcjami nie odbiega, i do tego jest bardzo szybka..byłem z niej bardzo zadowolony..ją oceniam na 5+ oczywiście jest to troche starszy model od Noki E66.
Ja mam teraz z kolei nokię 6288 i w zasadzie jestem z niej zadowolony. Ale trochę jest już to starszy sprzęt. A powiedz mi jeszcze jak aparat fotograficzny się sprawuje? Bo z moich doświadczeń to o wiele lepsze zdjęcia zawsze wychodziły na SonyEriksson'ach z uwagi na autofocus. Czy e66 ma ten gadżet?

Jeśli tak to jak się on sprawuje? Jak zrobisz zdjęcie kartki A4 zapisanej zwykłą czcionką to na zdjęciu jesteś to w stanie dokładnie rozczytać? Bo ja teraz nie mam takiej szansy mimo że mam 2mpx. A szczerze mówiąc czasem taka funkcja jak najbardziej by się przydała...

Bo jeśli chodzi o zdjęcia z lampą to pewnie jest kicha totalna. No ale nie przesadzajmy. To ma być telefon z aparatem a nie aparat do robienia nocnych zdjęć.
Odpowiedz cytując