Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2009, 09:04
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
grali mocniejszy futbol Dream Team i Galacticos byli kochani za finezję a nie siłę, tak samo jak aktualna Barca. Więc widzę, że masz małe pojęcie i tylko się wydurniasz. Poczytaj jak piszą o Barcie, że gdy tylko straci piłkę to od razu robi pressing, aby ja odzyskać (więc jednak gra finezję gdy ma piłkę i jest siłowa gdy jej nie ma). Ty na serio masz jakieś problemy na punkcie Barcelony cieszy mnie to i to bardzo

Zauważyłem, że to nie moje forum, ale również nie Twoje co?
W zupelnosci sie z Toba zgadzam, wczoraj to bylo widac jak Barca bawila sie pilka. Nawet jak mogla zaatakowac i zaryzykowac tego nie robla, grali do siebie nie na slepo na afere.
Z atletycznymi obroncami MU robili co chcieli na metrze kwadratowym nawet jakich bylo trzech.
Ja w wykonani Barcy nie widzialem zadnej sily oni po prostu z pilka robili co chcieli co nie pasowalo Mu bo liczyli na przejecia i kontry ale niestety piki nie mogli odebrac a jak juz to zaraz byl presing i max trzy podania i pilka wracala do Barcy.

Wczoraj Barca pokozala cale piekno futboolu, to co kibic ogladajacy pilke kocha najbardziej czyli polot i finezje bez zbednych fauli, slepych atakow przepychanek. Oni sie poprostu bawili pilka jak dzieci na boisku pod blokiem i robili to z pasja i to jest esensja pilki noznej
,
Odpowiedz cytując