buldus napisał(a):

Aha czyli Liverpool nie gra ofensywnie i z polotem? Tylko siłowo jedzie?
Edit;
banasik niestety zmienil posta o swoich ulubionych typach najlepiej grajacych druzyn. Poczatkowo byl to Wolfsburg, Bordeux oraz Liverpool...
|
Tak zmieniłem, po prostu się zapędziłem i zauważyłęm, że kolega pytał mnie o jednego zwycięzce LM
Zauważyłem, że wszyscy twierdzą, że Barcleona w moim odczuciu jest słaba jak barszcz, nie, oni na swój sposób są dobzi, dostosowali się w perfekcyjnym czasie da zmiany filozofii futbolu z mocnej siłowej gry na balet i popierdółkę.
Taki Messi odejdzie, gdy tylko Manchester City wlączy się do walki o mistrza. On już w poprzednim oknie mówił, że pieniądze go nie interesują, ale Anglia go kusi. No i szejkowie to wykorzystają. Kontrakt ma bodajże do 2013, więc MC musi się pospieszyć, żeby nie został on w Barcelonie do końca życia
Podobnie będzie z Iniestą, Toure, Busquetsem, Keitą czy Alvesem - Kasa, misiu, kasa.
swoją drogą, myślałem, że kiedy nie bede odpisywal to wkoncu zamkniecie temat dyskusji ze mna ogolnie o futbolu, a tu dupa - cały czas napływają szydercze posty bez sensu....