Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2009, 18:41
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post

P.S - Pierwszego meczu dokladnie nie ogladalem, ale jesli te kontrowersyjne sytuacje wygladaja tak, jak wypowiedzi kibicow Barcelony odnosnie drugiego meczu(ze nie bylo karnych, czy ze czerwona byla niesluszna), to nie mam pytan ...

Po 45 minutach Man Utd bedzie prowadzilo 2 : 0 i patrze na to obiektywnym, i chlodnym okiem(bo nie kibicuje zadnej druzynie).
skoro nie oglądałeś pierwszego meczu(dokładnie), to zapewne nie zauważyłeś, że w 42 minucie Eto wyszedł sam na sam z bramkarzem, ale sędzia odgwizdał spalonego, którego nie było. Nieodgwizdany karny na Henrym i faul Ballacka na Inieście, za co powinien ujrzeć żółtą kartkę (i w konsekwencji czerwoną)

i zaznaczam, karny za rekę Pique powinien być, ale co do reszty karnych to nie jestem przekonany...oglądałem powtórki wieleeee razy. Ostatnia kacja meczu i ręka zawodnika Barcy- był odwrócony i piłka go trafiła po prostu, bo leciała z dużą siłą. Nie była to CELOWA ręka, a przepisy mówią, że właśnie za takie się dyktuje karne. Jak mógł to robić celowo skoro był odwrócony?

Reasumując. Gdyby nie pomyłki sędziowskie, to spokojnie dla Barcy mogło byś 2-0 już po pierwszym meczu. A wtedy gra na SB wyglądała by inaczej. A no i kiedyś Chelsea awansowała dalej eliminujać Barcę po golu, który nie powinien zostać uznany (na 4-2 na SB) VV był faulowany. Być może los zwraca to, co zabrał?
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 27.05.2009 o godz. 18:47.
Odpowiedz cytując