Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
filip74
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2009, 17:36
spinnaker napisał(a):Wyświetl post
Zastanów się proszę. Że tak użyję takiego porównania: wyobraź sobie że jesteś dzieckiem i przed mikołajem starsi mówią Ci co dostaniesz a tu jednak wałek i jednak nie dostałeś nic albo trzymają to w tajemnicy i dostajesz super prezent. Wolisz być mile zaskoczony niespodzianką czy jednak wiedzieć że coś dostaniesz a jednak się rozczarujesz?
Klub napisał paru osobom że szykują niespodziankę jeżeli wszystko potoczy się zgodnie z planem więc pohamuj się trochę z tym narzekaniem. I zastanów się czy wolisz żeby klub wydał jakieś 100 000 zł jak nie więcej na zgodę na transmisję, telebim, ochronę nie wolisz żeby to poszło na jakieś konkretne cele ? Samemu można iść do Wiślaków czy Yakuzy i też dołączysz do fety jak się skończy mecz. Doceń to że jednak klub się stara
Widzisz jak byś dokładnie czytał ten temat to byś wiedział że wśród tych osób do których klub coś zbytkowo napisał jestem i ja , a było to w poniedziałek dziś mamy środę .
Dodam że w tekście od klubu było jeszcze coś takiego że umieszczą jakieś informacje na ogólnej , niestety tego nie zrobili tak więc mam prawo napisać ze nas olewają.
Za możliwość skorzystania z telebimu pisałem wcześniej że bez problemu zapłacę i myślę ze było by takich osób bardzo dużo.
Napiszę jeszcze tak że większość osób które nie dostały biletów to osoby z poza Krakowa i aktualnie taka jest moja sytuacja , w porównaniu do was którzy wyjdziecie 20 minut przed meczem i zdążycie niektórzy z nas mają trochę do przejechania i musza wcześniej sobie wyjazd zaplanować.
I na tym kończę rozmowę w temacie .
Odpowiedz cytując