|
Senior Member
|

27.05.2009, 17:36
|
spinnaker napisał(a): 
Zastanów się proszę. Że tak użyję takiego porównania: wyobraź sobie że jesteś dzieckiem i przed mikołajem starsi mówią Ci co dostaniesz a tu jednak wałek i jednak nie dostałeś nic albo trzymają to w tajemnicy i dostajesz super prezent. Wolisz być mile zaskoczony niespodzianką czy jednak wiedzieć że coś dostaniesz a jednak się rozczarujesz?
Klub napisał paru osobom że szykują niespodziankę jeżeli wszystko potoczy się zgodnie z planem więc pohamuj się trochę z tym narzekaniem. I zastanów się czy wolisz żeby klub wydał jakieś 100 000 zł jak nie więcej na zgodę na transmisję, telebim, ochronę nie wolisz żeby to poszło na jakieś konkretne cele ? Samemu można iść do Wiślaków czy Yakuzy i też dołączysz do fety jak się skończy mecz. Doceń to że jednak klub się stara
|
Widzisz jak byś dokładnie czytał ten temat to byś wiedział że wśród tych osób do których klub coś zbytkowo napisał jestem i ja , a było to w poniedziałek dziś mamy środę .
Dodam że w tekście od klubu było jeszcze coś takiego że umieszczą jakieś informacje na ogólnej , niestety tego nie zrobili tak więc mam prawo napisać ze nas olewają.
Za możliwość skorzystania z telebimu pisałem wcześniej że bez problemu zapłacę i myślę ze było by takich osób bardzo dużo.
Napiszę jeszcze tak że większość osób które nie dostały biletów to osoby z poza Krakowa i aktualnie taka jest moja sytuacja , w porównaniu do was którzy wyjdziecie 20 minut przed meczem i zdążycie niektórzy z nas mają trochę do przejechania i musza wcześniej sobie wyjazd zaplanować.
I na tym kończę rozmowę w temacie .
|
|