Kordel_Walker napisał(a):

---   ---
  -Głowa-Marcyś-Brożek(Diaz)
Mały(Łobo)-Sobol-Guła-Boguś
  -Brożek
Musimy zakupić co najmniej 3 zawodników w tym okienku. Bramkarza, Le. obrońce i napastnika. Można także pokusić się o stopera i le. pomocnika, choć osobiście wolał bym wydać więcej kasy i kupić 3 konkretniejszych gości, niż sume przeznaczoną na transfery wydać także na stopera i le. pomocnika. Na stopera ściągnąć trzeba Kowalskego, na le. pomocy może zagrać Boguski, Ćwielong, Diaz, Pi. Brożek i ew. Małecki. Dla żadnego z nich nie jest to optymalna pozycja, ale...ale są.
Pokusił bym się także o Glika. Niedługo może wymiatać jak Jodłowiec i będziemy pluć sobie w brode, że go nie wzięliśmy. Z Piasta podoba mi się także Smektała. Dziś zupełnie anonimowy, lecz myślę, że będą z niego ludzie. Z Nowaka będzie pewnie drugi Dawidowski. Innego napastnika(do wyciągnięcia) o umiejętnościach większych niż Ćwielong w naszej lidze chyba nie ma, więc trzeba, podobnie jak bramkarza i le. obrońce szukać za granicą.
|
Nie sądzę żeby Skorżą tak zaczął ustawiać drużynę jak podałeś czyli 4-4-2 z ofensywnym pomocnikiem w środku pola, a właściwie to 4-3-1-2. Jak dojdzie Garguła to Skorża zagra pewnie 4-4-1-1 z Diazem i Sobolem jako def. pomocnicy i Gargułą za napastnikiem, ewentualnie 4-3-2-1 (wiem śmieszne ustawienie

) z Sobolem jako def. pomocnik, przed nim Jirsak i Garguła za napastnikiem. Takie coś zresztą mi się marzy