Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2009, 15:34
harthausen napisał(a):Wyświetl post
To u nich jeszcze jakiś czas potrwa, Legia to fajna przykrywka i pralka dla ITI.
Życie.
Że tak powiem,mocno powiedziane.

Prawda jest taka,że Legii od jakiegoś czasu brakuje charakterystycznego zawodnika. Kiedyś był Kowalczyk,Mięciel,Saganowski,Boruc. Teraz to same kopoczoły, grają kiedy im się chce,do tego nie prezentują żadnego stylu. Co tu dużo mówić,od kilku sezonów Legia jest zespołem bez wyrazu. A co do zarzutu,że u Nas jak Legia zdobywała MP pełno było stwierdzeń typu"słaby mistrz",uważam,że te słowa były w pelnii uzasadnione. Legia nie grał nic, fuksem wygrywając niektóre mecze,niech wspomnę 1-0 z Bełchatowem po kontrowersyjnym wolnym dla Legii. Dość trzeba mieć mocną wyobraźnie,aby porównywać Wisłę z tego sezonu,do Legii kiedy ta naprawdę będąc słaba zdobywała MP. Ja nawet powiem tak. Obecna Wisła jest o niebo silniejsza mentalnie od tej Kasperczakowej. Jak dla mnie nie ma tutaj nawet czego porównywać. Mnie ten sukces o tyle cieszy,że naprawdę szlo jak po grudzie, z kontuzją Brożka włącznie. Iluż to dziennikarzyny stawiało na nas krzyżyk. Ich sądy w środku sezonu,chwalące Amikę,i mówiące o rozpadzie Wisły,pokazują tylko jedno. Ci ludzie muszą się strasznie męczyć, bo zajmują się czymś na czym się zwyczajnie nie znają.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując