Wyświetl pojedynczy post
Luquas
Senior Member

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2009, 13:26
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
Barcelona wygra 2-1. Przynajmniej mam taką nadzieję.

Luquas a mnie denerwują takie komentarze jak Twoje. Trenerzyna, bramkarzyna itp. Widocznie Pep to świetny fachowiec, skoro w pierszym swoim sezonie zaszedł tak daleko (mistrzostwo, CdR i finał LM). Potrafił zebarać do kupy ten piłkarzy Barcelony. A może pogadamy o ''lalusiu'' z MU? Albo o rzującym ciągle gumy na ławce Alexie? To też jest wkurzające, jak ciągle porusza tą swoją szczęką. Nie znoszę ich bycia, ale nie wypowiadam się na ten temat.
Co do Barca-Chelsea-widzę, że nie oglądałeś pierwszego meczu, gdzie to Barca została przekręcona.
Co do składów- to Twoja subiektywna ocena, że to MU ma lepszy, wg mnie natomiast, Barcelona ma lepszych piłkarzy, szczególnie środek pola i atak.
Tak naprawde to nie lubie ani jednej ani drugiej druzyny, chcialem poprostu powiedziec, ze denerwuje mnie ten ciagly zachwyt Barca. Odbije pileczke , drugi mecz z Chelsea pokazal jak bardzo bezradna jest Barca. Tez mnie denerwuje Cristiano i te jego symulowanie, ale takiego dryblingu jak on nie posiada nikt inny, to jest prawdziwy lider zespolu. Messi owszem jest dobry, ale strasznie mnie frustruje, ze tak slaby fizycznie gosc moze klasc na ziemi tak swietnych obroncow. Dwojka dobrych obroncow powinna wylaczyc go zupelnie z gry, ale coz , natomiast podoba mi sie jego kapitalne wykanczanie akcji, uderza praktycznie tam gdzie chce i nie do obrony, co jest kapitalnym atutem. Nie wiem czy sie ze mna zgodzisz, ale do Barcy nie pasuje kompletnie Abidal, gosc bardziej pasowalby do Bundesligi.
Odpowiedz cytując