han_solo napisał(a):

JEZUS MARIA!!!!!!!!!!!!! JA PIER*OLE TRZYMAJCIE MNIE BO O*IPIEJE!!!!!!!!!!!
Ktoś wrzucił na forum jeden filmik, w którym facet z beznadziejnej drużyny wybrania jej cały mecz!!!!!!!
A ludzie tacy jak ten wyżej już narzekają!!!! No kur*a bez jaj!!! Jeden mecz!!! Nie mówie że jest dobry ale akurat w tym meczu zagrał zajebi*cie!!! A już są narzekania że strzały szły w niego, i w ogóle Bednarz jest łysym ch*jem! Jak to mówi nasz seleckcjoner, to jest PIER*OLONY POZIOM DNA!!!!
|
ochłoń chłopie.
1. Nie wybronił całego meczu - przegrali 0:1
2. Przyjrzyj się bo strzały faktycznie szły w niego
3. Czy bednarz jest łysym ch. tego nie wiem.
4. Co mam nie narzekać. Walczymy o LM i wg mnie nie mamy zbytnio czasu na testy, ale lepsze już to niz pozostawić Pawełka bez konkurencji.
5. Wg ciebie zagrał zajebiście, wg. mnie nie ściągnął żadnej groźnej piłki, tylko pajacował przy prostych strzałach i taki laik jak ty od razu wylewa cysterne spermy i myśli, że mamy zaklepanego drugiego Buffona.
6. Tacy jak ty od razu zakontraktowali by gościa bo "wybronił cały mecz", a tacy jak ja są nieufni i wiedzą, że każdemu czasem wychodzi mecz życia,można z tego zrobic ciekawy filmik i byle leszcza sprzedać frajerstwu, które nie wie co to krytyka i nieufność w interesach. Sklepie sobie parady Bodzia w. z amiką, puszcze na youtubie, każdy będzie się tymi paradami podniecał, ale nie oznacza to, że jest to piłkarz dla Mistrza Polski walczącego o LM. Tak ****a czy nie?
I nie Jezusuj, nie ......., nie bądź frajer i zapamiętaj, że nieufność to największa cnota w interesach i nie wszystko złoto...