Wyświetl pojedynczy post
kadziolek1906
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.05.2009, 15:58
Cytat:
mic napisał(a):
Naszczescie tylko w Twojej... Obserwujesz to co sie dzieje na boisku kiedy gra i nie gra Boguski ?
Rafał ma za kilka dni kończy 25 lat, Brożek w jego wieku zdobywał koronę króla strzelców ;]
Jest całkiem przeciętny jak na Wisłę, i jak na to do czego przyzwyczaiły nas poprzednie lata jeśli chodzi o zawodników w przedniej formacji. Ale przeciętny nie znaczy słaby, drugi Żuraw to z niego nie będzie, ale kilka bramek strzeli.
Choć chciałbym się mylić i zobaczyć w przyszłym sezonie Boguskiego który zmiecie całą ligową konkurencję w walce o koronę króla strzelców, ale ja tam myślę że wyżej dupy nie podskoczy. Da nam kilka bramek, w końcu gra w ataku, ale...
Myślę ,że jeśli nie musiał by grać w ataku to by nie grał(pomoc), ja też myślałem że on nic nam w grze nie daje ale jak zobaczyłem w pierwszej połowie zespół z ŁKS to teraz widać, efekty przechodzenia przez niego połowy piłek. Uważam ,że Brożek to jest typowy napastnik który ładuje gole a Boguś ma chyba bardzie zadania obrócić się, podać dobrze zagrać do Brożka a niżeli strzelać....

Odpowiedz cytując