Wyświetl pojedynczy post
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.05.2009, 15:08
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
Nie chcę robić offtopa ale jak już wiadomo nie ma biletów na meczyk. Poniżej pisemko, które wysłałem do marketingu, redakcji itp.

Dzień dobry,

już w sobotę odbędzie się wielkie święto piłki nożnej w Krakowie. Wisła Kraków obroni Mistrzostwo Polski (w co głęboko wierzę). Ten wspaniały moment chciałem podziwiać z wysokości trybun razem ze swoimi znajomymi, jednak nie będzie mi to dane gdyż wszystkie bilety na ten mecz zostały już sprzedane...Oczywiście nie mam pretensji o ten stan rzeczy jednak o to w jaki sposób się to odbyło. Klub na oficjalnej stronie internetowej zamieścił informację, że każdy posiadacz karty kibica będzie mógł kupić JEDEN bilet. Jak możliwe jest że wszystkie bilety zostały sprzedane już w jeden dzień? Oczywiście ktoś może powiedzieć, że jest to jak najbardziej prawdopodobne...I w tym przypadku mogę się zgodzić. Ale jak wytłumaczą mi Państwo fakt że dziś zgłasza się do mnie osoba oferująca mi 20 biletów po cenie 150 PLN za sztukę! Skoro każdy właściciel karty kibica może kupić JEDEN bilet skąd biorą się osoby z taką ilością biletów? A mogę Państwa zapewnić że nie jest to jedyny osobnik który został potraktowany przez los 20 EKSTRA biletami! Kto odpowiedzialny jest z taki stan rzeczy? 1 Dlaczego klub daje zarabiać takim ludziom na zwykłych kibicach? Cena 150 PLN jest ceną 5 razy wyższą od normalnej!! Kiedy zacznie się prawdziwa DYSTRYBUCJA biletów a nie utrzymywanie lichwiarzy i okradanie kibiców!? Uważam to za skandal i nie pierwszy raz taki proceder ma miejsce. Dlaczego nie mogę kupić biletu na mecz mojej ukochanej drużyny. Dlaczego sprzedaż biletów jest prowadzona w taki sposób że gdy 2 ktoś pracuje do godziny 16:00 nie ma szans na jego kupno. Jak wytłumaczą mi Państwo fakt że ktoś jeszcze zarobi na tych biletach a ja tylko obejdę się smakiem? 3 Zaznaczam od razu że choć Wisłę kocham nie mam zamiaru kupować od konika biletu na 150 PLN gdyż to co robi ta osoba to kradzież w biały dzień.

Łączę wyrazy szacunku i oczekuję na odpowiedź,

rafal777

Wiem że to nic pewnie nie da ale po raz kolejny klub pozwala na takie s************!! Bilety po 150PLN....Wiem że ten apel pewnie nie będzie miał odzewu ale LUDZIE NIE KUPUJCIE OD KONIKÓW!!

1 A dlaczego ma nie dawać zarabiać? Nieraz już było pisane.... po 1 szybciej im schodzą bilety, mają mniej roboty, po 2 niektórzy jak nie dostaną raz, drugi biletu na mecz na który chce iść to w końcu może kupi karnet - PROSTE.

2 Nie masz żadnego znajomego wiślaka?

3 Kup sobie karnet nie będziesz miał takich problemów.

I jeszcze jedno: W sezonie jest masa innych meczy niż mecz z Legią, Cracovia, Lechem i meczem po którym Wisła świętuje mistrzostwo.
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 26.05.2009 o godz. 15:18.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując