Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
UH f B
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.05.2009, 13:23
tomek6693 napisał(a):Wyświetl post
Mnie bardzo zastanawia jedna rzecz. Skoro w pierwszym dniu rozeszly sie wszystkie bilety wiec mozna bylo kupic bilet tylko jezeli jest sie w posiadaniu "Karty Kibica". Wiec jestem ciekaw czy "kibicem" mozna nazwac osobe ktora kupila bilety i teraz sie cieszy ze zarobi na kazdym po 100zl ? Takim ludziom powinni odebrac je zeby prawdziwi kibice mogli kupic bilet i isc na mecz. I nie mowcie mi tu o karnetach bo niektorym ciezko uzbierac tyle pieniedzy na raz i kupic karnet, wiec w miare mozliwosci kupuje bilety na niektore mecze co jak widac czasem jest bardzo ciezka sprawa. Szkoda ze wszyscy nagle poczuli interes i blokuja innym pojscie na mecz. Moze przydalaby sie jakas interwencja ze strony zarzadu bo na niektore mecze rzeczywiscie ciezko albo wogole nie udaje mi sie kupic biletu
Jezeli ktos to sobie wzial do serca to ja bardzo chce isc na ten mecz i kupie bardzo chetnie bilet ktorego wczoraj nie udalo mi sie zdobyc.
jak co to gg 4616966
ogarnij się, jak zarząd ma w opisanej przez ciebie sytuacji interweniować każdego kupującego pytać się "czy pan kupuje bilet dla siebie czy po to żeby przyrobić na nim 100zł " jak wyobrażasz sobie selekcje "prawdziwych kibiców" ty będziesz decydował o tym, kto jest kibicem a kto nie

do wszystkich płaczących o bilety:
mamy teraz rok przerwy bez gry na Reymonta, niech każdy uzbiera sobie przez rok na karnet (w tym czasie będą dwa razy wakacje - to dla uczniów, studentów itd.) podejżewam, że ceny będą niższe w porównaniu do tego co jest teraz więc spokojnie można odłożyć na karnety na runde jesienną i wiosenną i nie płakać przed ważniejszymi meczami o bilety, nie licytować się kto jest lepszym kibicem, komu się bardziej bilet należy, czemu zarząd nic nie robi dla "prawdziwych kibiców" - przy tym wszystkim nie wnikam w to kto ile razy był na meczu i na jakie mecze w lidze chodzi

co do koników to zrozumcie, że na całym świecie są ludzie którzy chcą się na czymś dorobić, podejrzewam, że wielu z płaczących o bilety chętnie by sprzedało wolny bilet, gdy by go mieli, za dobrą sumę
Ostatnio edytowane przez UH f B : 26.05.2009 o godz. 13:26.
Odpowiedz cytując