To się śmiej, ja uważam że Bednarz robi to co na chwilę obecną jest jedynym sensownym rozwiązaniem w jego zasięgu - testy darmowych zawodników. Można z tego szydzić i się śmiać, ale co w zamian? Siedzenie z założonymi rękami? To ja już wolę te testy, a nóż któryś okaże się wartościowym zawodnikiem.
PS. polecam obejrzeć skrót meczu P UEFA z tego roku między klubem tego Nikova a bodajże APOELEM. Wygląda całkiem obiecująco.
------
Maciuś napisał(a):

Eh, nastepny "Footbal Managerowiec" ktory wiedze czerpie z youtube. Beto tez cudnie wygladal na filmikach
|
Nie rozumiem w którym miejscu fm łączy się z yt, ale nieważne. Niemniej nie napisałem 'wygląda cudnie', ani nawet 'dobrze'. Sprawdź sobie w słowniku co oznacza 'obiecujący', a z pewnością ci się przyda na przyszłość.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"