Wyświetl pojedynczy post
Oress
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2009, 23:21
no w tym sezonie to liga wcale się nie wyrównała, po prostu czołówka grała kichę. Było nie było jeżeli chodzi o poziom sportowy faworytem do mistrzostwa kraju był Lech, nie ma co się oszukiwac, ale zawiodła psychika i to bardzo. Fantastycznie na przestrzeni tego roku wyglądały wypowiedzi co poniektórych użytkowników forum- najpierw płacz, potem euforia, potem znowu płacz a potem znowu euforia i naśmiewanie się czy to z Legii czy to z Lecha(abstrahując już od animozji kibicowskich oczywiście). Taka jest prawda, obiektywnie patrząc że z taką grą ciężko będzie awansowac do LM, a w ostatnich latach Wiśle jak mało komu się to należy. Trzeba popracowac bo potencjał jest, ale wszystko siedzi w głowach zawodników.
Co do meczu ze Śląskiem, mimo mojej wielkiej sympatii do Śląska, i mimo że na trybunach będzie świętowanie, to jednak coś mi się wydaje że WKS nie odda tak łatwo tego meczu, będziemy musieli podejśc do niego mocno skoncentrowani, mimo wszystko piłkarze to nie kibice, widac to było w sobotę z Lechijką. Nie mniej nie wieże że przegramy tego mistrza, to było by największe frajerstwo w naszej historii najprawdopodobniej
Co do Lechii, to jestem przekonany że się utrzyma, Cracovia przegra na 100% z Lechem który jeszcze będzie walczył o majstra, wynik Górnika mało ważny, bo jest za Lechią teraz, a śledzie polecą bo z taką grą na nic innego nie zasługują, tylko na litośc Boską, Lechia musi z Piastem wygrać, a wieże że ich na to stać bo ich gra jest bardzo fajna, vide mecz z Lechem, czy Wisłą.
Myślę że mało kto mógł przypuszczać że to wszystko dla nas i naszych przyjaciół ułoży, oby tak dalej, ave ŚWL!!
Odpowiedz cytując