Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2009, 22:40
SeQ napisał(a):Wyświetl post
Lepiej Ci? Wypłakałeś się już? To przeczytaj uważnie raz jeszcze, co napisałem wcześniej i przestań się napinać, bo generalnie takie pieprzenie niczemu ani nikomu nie służy. A właśnie po meczach pokroju Pucharu Ekstraklasy czy też innego rodzaju marnych pod względem kibicowskim niemal na pewno nowych twarzy na na Reymonta na stałe nie zobaczysz. A nawet, gdybym miał takie widzimisię, to akurat Tobie najmniej do tego - eot z mojej stony.

Oczywiście, że tak - o ile tylko mam taką możliwość. Nie bez powodu mecze z Lechią,Śląskiem i w drugą stronę z Legią czy Cracovią przyciągają na stadion najwięcej kibiców. Bo to jest właśnie pewnego rodzaju "święto". A to, że tak się w tym sezonie złożyło, że gramy z braćmi z Wrocka w ostatniej kolejce i na dodatek nadal nie mamy pewnego mistrzostwa dodatkowo zwiększa rangę widowiska...

Z pogrubionym zdaniem się akurat zgadzam.

P!
to weź na Górnika, na Ruch, na Polonie, Bełchatów, Beitar, na tych meczach byla zajebista atmosferka cos przeszkadzalo ci wziaść wtedy "nowych"? Prędzej na takich meczach sie zarażą, gdzie masz mecz przy jupiterach niż na tzw. "Święcie" gdzie pełno kosmitów, idiotów(naprawde) i innych... Wiele było rozważan ze własnie takie mecze są fajniejsze bo jest lepsza zabawa bo nie ma pikników, wiec nie gadaj ze ten mecz moze ich zarazić, bo moze byc na odwrót. Mnie by zraził jakby banda idiotów pchala sie namnie na Legii na schodach E3 kiedy na E4 są puste miejsca
Odpowiedz cytując