Temat: Prawo jazdy
Wyświetl pojedynczy post
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2009, 19:23
słuchajcie mam takie pytanie,dziś miałem badania lekarskie i wnich wydało się,że mam wade wzroku,jak przyszedłem na te badania to się mnie lekarka zapytała czy nosze okulary/soczewki a ja,że nie bo chciałem mieć bezterminowe..oczywiscie nosze soczewki,bo mam dość duzą wade wzroku ale przy badaniu,nie dowidziałem tych najmniejszych literek i lekarka stwierdziła,że musze nosić okulary,i zaczeła coś tam wpisywać..ja w tym momencie się zdenerwowałem i powiedziałem,że w soczewkach teźż!? a ona nic się nie odezwała,powiedziała tylko,że badanie 70 zł i dowidzenia,potem chciałem sprawdzić co ona tam napisała,i poszedłem do biura,lecz okazało się,że teraz nie mają tego jak sprawdzić i bede mógł to sprawdzić dopiero przed egzaminem..moje pytanie jest takie? jak mam się dowiedzieć co z tym fantem zrobić..czytałem troche na necie i tam jest jasno powiedziane ze muszemiec w prawku wpisane ze moge jeździć w soczewkach,jeśli jest wpisane,że w okularach to w okularach i koniec kropka,istnieje również możliwość,że jest wpisane i to i to..i właśnie martwi mnie to co ona tam wpisała..:( podzielnie sie podobnymi przypadkami albo Waszymi spostrzeżeniami,dzieki
Powód: prawo jazdy ;)
Ostatnio edytowane przez WhiteStarDvisionTheBest : 25.05.2009 o godz. 19:24.
Odpowiedz cytując