1q2 napisał(a):

mic - ja wiem o co Ci chodzi - ogólnie sędziów zawsze staram się bronić bo to ludzie tylko a piłka jest bardzo szybka grą - ale pisząc sędziów , nie mam na myśli naszych bo za nich to nawet teraz, nikt o zdrowych zmysłach by nie poręczył.
Heban - mnie Wojciechowski o tyle śmieszy że obaj wiemy jak to się skończy.A sprawa z sędziami jest wd mnie nie do rozwiązania, bo z jednej strony trzeba im więcej płacić - wtedy mają o wiele mniej pokus, z drugiej jak takim kanalią więcej płacić
Akurat watek bukmacherki podany przez Wojciechowskiego trzyma się kupy, bo w takim wypadku sędzia gra na siebie bądź 'swoich ludzi' i omija kluby - mniej ryzykując a nadal jest przynajmniej po części panem wyniku.
Powtórki jak najszybciej bo inaczej to takie dyskusje będą co chwile od jednego przypadku do drugiego.A obaj wiemy jak to jest , dopóki to nas nie dotyczy - dopóty przymykamy na to oczy i tak to jest, dyskutujemy o sytuacji Lecha bo ten punkt komplikuje nam trochę sprawę a dopiero Arkę to przekręcono, jeśli już używać tej terminologii.
|
Zgadza sie ale musisz uwzglednic ze akurat ta sytuacje sedzia mial 6-8metrow na wprost od siebie, widzial to i nikt mi nie powie ze bylo inaczej.