Wyświetl pojedynczy post
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2009, 01:58
1q2 napisał(a):Wyświetl post

Smuda w ogóle dał dupy = to jest jeden z niewielu trenerów który posiada kompleks Boga.Lech po rundzie jesiennej rozdawał karty na wszystkich frontach.Zniszczył nas na Reymonta, świetnie spisał się w uefie - wykapany mistrz.Do tego miał kasę na transfery.Tyle że zamiast myśleć o dniu 'jutrzejszym' - czyli co będzie jak ktoś nabawi się kontuzji - Smuda myślał już chyba o przyszłym sezonie, będąc pewien że nie ma bata na Lecha, w kwestii mistrzostwa....I się przeliczył.
Nie zgodze się z tym. Naprawdę podziwiam siłę mediów, które potrafiły wmówić takie rzeczy...

Lech Poznań, miał nad namy 3 punkty przewagi, nad Legią dwa, nad Polonią cztery*... I trzynaście meczy do końca! Jak można mówić, o "wykapanym mistrzu"? Panowie, przecież to był tylko jeden mecz różnicy!

Ja wiem, że czytając tytuły na portalach, można było sie zastanawiać w której kolejce Poznaniacy dostaną puchar, ale radze wam na przyszłość analizować tabele, bez durnych komentarzy ekspertów...

* - liczb dokładnie nie pamiętam, liczy się sens
Cytat:
Ogólnie różnimy się w ocenie tego sezonu bo ja stoje na stanowisku że Skorża i drużyna dokonała rzeczy prawie niemożliwej - patrząc na to jak to się wszystko układało.Ty uważasz że mamy najlepszy skład więc w zasadzie masz pretensje do zespołu/trenera, że tyle nerwów to kosztowało i jeszcze przynajmniej 90 minut, będzie kosztować.
Nie, nie, od początku uważałem, że trzy zespoły mają wyrównane składy. I od szczęścia/dyspozycji dnia/woli walki/decyzji trenerów będzie zależeć kto zdobędzie tych parę punkcików więcej...

Nie twierdzę, żę Lewandowski, Rengifo, czy Stilic to patałachy nie dorastające naszym piłkarzą do pięt. To naprawdę dobrzy piłkarze i nie jednego bym z chęcią widział w Wiśle. W mediach, i co mnie bardziej boli, na tym forum, cały czas panowało jednak przekonanie, jakoby byli oni lepsi o klasę od Brożka i spółki - i to mnie w****iało, i w****ia dalej...
Ostatnio edytowane przez Konrad. : 25.05.2009 o godz. 02:01.
Ddf
Odpowiedz cytując