Wyświetl pojedynczy post
bbbnba
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2009, 15:57
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Tak, Arboleda, Bosacki, Rengifo, Murawski - to niedoświadczone żółtodzioby... Żartujesz
Nie zrozumielismy sie.
Chodzilo mi o doswiadczenie druzyny walczacej o mistrzostwo, bo tak naprawde byl to pierwszy sezon w ktorym realnie wlaczylismy sie w te walke. Ta druzyna nie przywykla do liderowania, a sam doskonale wiesz, ze wygodniej jest gonic, niz bronic pierwszego miejsca. Teraz zdobyli troche tego doswiadczenia (o ktore mi chodzi) i wierze, ze w przyszlym sezonie powalcza juz na powaznie
Cytat:
Widocznie masz mentalność polskich siatkarzy
Zaloze sie, ze gdybym od samego poczatku zapowiadal MP 2008/09 dla Lecha, to teraz nie wypominalbys mi siatkarskiej mentalnosci, ale wytykalbys pewnosc siebie/pyche itd. Wole na spokojnie dazyc do celu znajac swoje mozliwosci, niz bezsensownie napinac sie i odgrazac komu to nie pokazemy swojej sily.
Cytat:
Być może w tym sezonie zmarnowaliście jedyną okazję na MP i zbudowanie wielkiej drużyny, mogącej osiągać sukcesy w Europie. Może być tak, że po sezonie drużyna się rozpadnie - Stilic, Rengifo czy Arboleda dostaną korzystne oferty a klub w końcu im ustąpi. A następców wbrew pozorom nie jest łatwo znaleźć. Takie Stilice w promocyjnych cenach trafiają się rzadko.
Jedyna? To fatalnie. Chyba pora zmienic dyscypline, skoro moja druzyna juz niczego nigdy nie osiagnie
Rownie dobrze moze byc tak, ze zarzad nikogo nie pusci (lub pusci max 1-2 zawodnikow), dorzuci mlodego trenera, jakichs niezlych grajkow z ekstraklasy i powalczymy o cos wiecej.
Cytat:
Oczywiście, jak chcesz czekać na sukcesy dopiero w następnym sezonie - nie ma sprawy. Ja nie mam pretensji. Ale równie dobrze możesz poczekać kolejne 17 lat
Moge czekac i 60 lat, dla mnie to bez znaczenia

Cytat:
I bez wyzwisk proszę, to jest forum Wisły Kraków, tu obowiązuje kulturka
Hehehehehe.
Odpowiedz cytując