flamengista napisał(a):

Tak, Arboleda, Bosacki, Rengifo, Murawski - to niedoświadczone żółtodzioby... Żartujesz
|
Nie zrozumielismy sie.
Chodzilo mi o doswiadczenie druzyny walczacej o mistrzostwo, bo tak naprawde byl to pierwszy sezon w ktorym realnie wlaczylismy sie w te walke. Ta druzyna nie przywykla do liderowania, a sam doskonale wiesz, ze wygodniej jest gonic, niz bronic pierwszego miejsca. Teraz zdobyli troche tego doswiadczenia (o ktore mi chodzi) i wierze, ze w przyszlym sezonie powalcza juz na powaznie
Cytat:
|
Widocznie masz mentalność polskich siatkarzy
|
Zaloze sie, ze gdybym od samego poczatku zapowiadal MP 2008/09 dla Lecha, to teraz nie wypominalbys mi siatkarskiej mentalnosci, ale wytykalbys pewnosc siebie/pyche itd.

Wole na spokojnie dazyc do celu znajac swoje mozliwosci, niz bezsensownie napinac sie i odgrazac komu to nie pokazemy swojej sily.
Cytat:
|
Być może w tym sezonie zmarnowaliście jedyną okazję na MP i zbudowanie wielkiej drużyny, mogącej osiągać sukcesy w Europie. Może być tak, że po sezonie drużyna się rozpadnie - Stilic, Rengifo czy Arboleda dostaną korzystne oferty a klub w końcu im ustąpi. A następców wbrew pozorom nie jest łatwo znaleźć. Takie Stilice w promocyjnych cenach trafiają się rzadko.
|
Jedyna? To fatalnie. Chyba pora zmienic dyscypline, skoro moja druzyna juz niczego nigdy nie osiagnie

Rownie dobrze moze byc tak, ze zarzad nikogo nie pusci (lub pusci max 1-2 zawodnikow), dorzuci mlodego trenera, jakichs niezlych grajkow z ekstraklasy i powalczymy o cos wiecej.
Cytat:
Oczywiście, jak chcesz czekać na sukcesy dopiero w następnym sezonie - nie ma sprawy. Ja nie mam pretensji. Ale równie dobrze możesz poczekać kolejne 17 lat
|
Moge czekac i 60 lat, dla mnie to bez znaczenia
Cytat:
I bez wyzwisk proszę, to jest forum Wisły Kraków, tu obowiązuje kulturka
|
Hehehehehe.