Wyświetl pojedynczy post
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2009, 13:05
Sytuacja Kadrowa jest średnia i największe znaki zapytania są przy dwóch zawodnika, którzy aktualnie są w naszej kadrze - Ćwielong i Beto. Pierwsze myślę, że zostanie u nas następny sezon, brakuje mu jeszcze do Boguskiego, ale jeśli dalej będzie grał sporo to myślę, że będziemy mieli z niego pożytek. Brakuje mu głównie zimnej krwi. No i druga sprawa to Beto ... Dostawał mało szans, ale nie wykorzystał ich za bardzo, jedyny jego występ jaki zapadł mi w pamięć to mecz z Polonią gdzie dał dobrą zmianę i miał wydatny udział przy drugiej bramce. Ogólnie brakuje mu szybkości, nie dochodzi za bardzo do sytuacji stzeleckich, a jak dochodzi to nie strzela. Nie wiem może to kwestia pewności siebie, nie jest przyzwyczajony do europejskiej piłki ... Na pewno będą musieli sile zastanowić czy przedłużać z Beto kontrakt. Myślę, że jeśli nie ma on bardzo wysokiego kontrakt to można spróbować, może jeszcze ustabilizuje forme, do tego jeśli okienko transferowe będzie takie jak poprzednie to trzeba zachować Beto, inaczej zostaniemy bez graczy.
Odpowiedz cytując