Wyświetl pojedynczy post
Jerry_Beck
Junior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2009, 13:04
tomek100 napisał(a):Wyświetl post
Jestem przekonany, że Garguła będzie dużym wzmocnieniem naszego klub. Od wielu meczy widać że brakuje nam kreatywnego ofensywnego pomocnika, takiego jakim jest Łukasz. Jeśl Paweł Brożek zostanie na R22 na przyszły sezon to potrzebujemy jeszcze tylko do pierwszej "11" dynamicznego lewego pomocnika. Dobrze że nie przedłuzamy kontraktu z Zieńczukiem - jak dla mnie od jesieni nie jest zupełnie zaangażowany w grę...
Garguła ma 95 spotkań w Esktraklasie i 16 bramek( w tym kilka karnych) oraz drugie tyle asyst w większości z rzutów rożnych i wolnych...czy naprawdę ktoś wierzy, że nie został popełniony wielki błąd? ja jak naprawdę życzę Wiśle najlepiej i chce by sie ona rozwijała, tak ten transfer przyjmuje jako kolejną transferową wtopę (wtopą też jest oczywiście Łobo, chyba , że zagra kilka następnych spotkań takich jak z ŁKS w co niestety wątpię)...Garguła będzie miał być liderem lub gościem który pociągnie drużynę wyżej,a będzie uzupełnieniem składu, czy pierwszym wchodzącym, nic niestety wiecej, a z tak wysokim kontraktem będzie nie do sprzedania (wypełni go w Wisle na 1000%)...

Slavia
Olympiacos
Partizan
Maccabi
Dinamo Z
Bate
ZSKA Sofia/Levski
FCKopenhaga/Brondby
Mistrz Austrii/Szwajcarii

To są WSZYSTKIE do ogrania drużyny...kwestia jest jedna, czy będzie Wisła z nimi grała WZMOCNIONA, czy OSŁABIONA...wzmocniona Wisła na wzmocniony Olympiakos przy pierwszym meczu na wyjeździe jest 50/50 ze wskazaniem na Wisłę (czemu? choćby dlatego, że osłabiona Wisła prawie wyrzuciła wzmocniony Panathinaikos, oraz dlatego, że Olympiakos okazał sie słabszy od Anarthosis)...to samo jest w stosunku do rywali, czy będą wzmocnieni czy pozbawieni piłkarzy, którzy doprowadzili ich do tytułu...jeśli Wisła chce coś ugrać Brożek, Sobol muszą zostać,a za Baszcza i Zienie trzeba znaleźć następców i MUSI przyjść napastnik od razu na skład...wtedy wreszcie będzie można czekać ze spokojem na losowanie...
Odpowiedz cytując