Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2009, 09:51
szorstki napisał(a):Wyświetl post
nie mówcie hooop... ja o tym meczu myślę już od tygodni i ciągle mam w głowie to > http://www.slasknet.com/dramat.php
Moim zdaniem, jeśli te teorie spiskowe to prawda - to piłka jest sprawiedliwa Tak cwaniakować przed meczem, który można było spokojnie wygrać fair.

I jeszcze z tym karnym - w takie cuda nie wierzę. Karnego po prostu trzeba strzelić, a nie umawiać się z bramkarzem w którą stronę się rzuci!

Los Śląska za to kombinowanie pokarał.

Ja w następnym meczu liczę na to, że Amika nie będzie musiała Śląska mobilizować. Gracze z Wrocławia grają o przyszłe kontrakty i pozycję w drużynie na następny sezon. A skoro są z miasta, w którym prokuratura toczy śledztwo o korupcję - nawet im do głowy nie przyjdzie rozmawiać z Wisłą o odpuszczaniu. Śląsk ma zagrać na 100, a nawet 110%.

Jeśli nasi zagrają na poważnie, bez zakładania że Mistrz już w kieszeni - to o wynik jestem spokojny. Byle było bez kalkulowania - minimalizm może okazać się tragiczny. Nie gramy o remis, a o zwycięstwo.

PS. Moim zdaniem Amika może mieć problemy z Pasami, bo grają o życie. 3 punktów raczej nie wywalczą, ale zamurują bramkę i będą się uciekać do fauli. Jeśli Amika szybko nie strzeli bramki jako pierwsza, to się pomęczą i może być nerwowo.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując