Wyświetl pojedynczy post
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2009, 21:53
Pomimo tego, że w tym temacie często uwypuklałem błędy naszego trenera, to w tym wspaniałym dla nas wszystkich Wiślaków dniu chciałbym podziękować Maciejowi Skorży za to, że wyzwolił w chłopakach niezwykłe pokłady ambicji i drużyna zagrała z ogromny zapałem, zacięciem i charakterem. Trzeba powiedzieć jasno, że Wisła Skorży - to Wisła walcząca jak nigdy dotąd. Radek Sobolewski jest dla mnie jednym z największych Wiślaków w historii. Powiem nawet więcej - Wisła Kasperczaka biła wszystkich na głowę piłkarskimi umiejętnościami, ale wówczas piłkarze grali 20 - 30 min na maxa i to im pozwalało zwyciężać w lidze, dlatego ja zdecydowanie wolę Wisłę, w której każdy piłkarz wie że musi prze 90 min walczyć na boisku. Ten tytuł mistrzowski (bo wierzę, że już go nie oddamy) będzie mi smakował najbardziej, bo w trakcie sezony nasza drużna mierzyła się wieloma trudnościami.

Ech Maciek tylko nie potrafię zrozumieć dlaczego nie lubisz tak Jirsaka, no bo przecież chłopak jest zdecydowanie lepszm piłkarzem niż Diaz.