Wyświetl pojedynczy post
prawnik25
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2009, 21:06
Oglądałem ten mecz przez pryzmat naszych przyszłych występów w europejskich pucharach i muszę z pełną świadomością stwierdzić, że tak grająca Wisła nie ma czego szukać w Europie - z ogrania bardzo słabej Lechii zrobiono dziś cyrk medialny- gra obronna zwłaszcza bocznych obrońców woła o pomstę do nieba do priorytetów na zbliżające się okienko transferowe dodałbym prawego obrońcę - już jakiś czas temu pisałem, co potwierdza się w spotkaniach w tym sezonie, zawalamy bramki na bokach a potem mamy nerwówkę do samego końca, co udało się z Lechią nie uda się w Europie vide Tottenham itd..

W przekroju całego sezonu dla mnie osobiście powiniśmy pożegnać się również z Diazem, który nic kompletnie swoją postawą na boisku nie prezentuje-doszedł do pewnego pułapu i na tym koniec...

Środkowi obrońcy też dziś nie zagrali najlepiej- potwierdza się opinia o Marcelo że im dalej wychodzi w pole tym trudniej mu wrócić- a słaba szybkość niestety mu w tym nie pomaga..

Jednym słowem możemy cieszyć się z prawie pewnego mistrzostwa, ale z drugiej mając świadomość, że bez kasy na wzmocnienia nasza przygoda z piłką europejską może skończyć się bardzo szybko...

I mały apel do trenera niech w meczu ze Śląskiem zagra Jirska zamiast bezproduktywnego Diaza...
Odpowiedz cytując