To był naprawde świetny mecz , mój nastrój zmieniał się od rozpaczy do radości..... i niech powie mi ktoś że nasza liga jest słaba !!!!! Co do meczu to jak zwykle początek spotkania był bardzo kiepski :( , zresztą nie pierwszy raz w tym sezonie !!! z czasem Wisła zaczeła przejmować kontrole nad wydarzeniami boiskowymi. Po drugiej bramce z karnego dla Lechii już myślałem że jest po ptakach, jednak sie myliłem i bardzo dobrze

Tak apropo oby dwa gole dla Lechii to sprawa bardzo wątpliwa. Później było tylko lepiej wswpaniały gol Zienia z wolne, dotego dwa trafienia Łobo i było po sprawie

Co do Pawełka niestety ale wydaje mi sie ze musimy poszukać lepszego bramkarza taki błąd jaki popełnił to jest skandal!!!!! Gra nogami u niego kompletnie leży , czas na zmiany na jego pozycji !!! Zmiany jakie zrobił Skorża były bardzo udane, może poza Beto = beton , Łobo wykorzystał okazje i strzelił 2 piękne bramki na podmęczonego przeciwnika. Jednak wydaje mi się że jedna jaskólka wiosny nie czyni. Nie twierdze że to jest zły gracz, mam nadzieje że sie odnajdzie i zacznie lepiej grać. Szkoda ze zwyciestwo przyszło kosztem naszych Braci, ale mam nadzieje ze ostatnia kolejka pozwoli Lechi pozostać w najwyższej klasie rozgrywkowej
JUZ ZA TYDZIEN MISTRZ MISTRZ NASZ TS