Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2009, 20:10
ja bym miała chrapkę na Chrapka Wiadomo, że Eklasa i puchary eu. to nie to samo co 1liga, ale każdy musi kiedyś przeskoczyć jakąś barierę. Poza nim, to faktycznie obrońca Glik. Nie zapominajmy, że cały czas bramka niepewna (choć ja do Pawełka ostatnio nie mam większych pretensji, ale nie wiem jak z formą Cebanu). Moje ewentualne typy na tę pozycję: Kapsa (Lechia), Gikiewicz (Jaga), ewentualnie tez Kasprzik (Piast). Jeszcze cały czas chodzą mi po głowie nazwiska:J. Gol, D. Nowak, Cetnarowicz, Mąka. Co do tego ostatniego pewni powiecie, że mi coś sie poje*ało, ale mi się wydaje, że jak poszedłby wyżej i trafił jeszcze pod opiekę Skorży to [jak to się mówi[ło]] z tej Maki będzie chleb. Jednak na razie na prawą stronę nam wzmocnień aż tak nie potrzeba (Mały i Łobo dają radę). Lepiej się skupić na lewym pomocniku (póki co to Ćwielonga na tę pozycję tylko mamy, bo Zieniu odchodzi) i napastniku (Paweł chyba też odejdzie..). Poza tym defensywny pomocnik ewentualnie- tu Janusz Gol mile widziany.
generalnie złej, strasznej, okropnej kadry nie mamy, ale wzmocnienia czy też uzupełnienia są potrzebne. Tym bardziej jeśli chcemy w pucharach coś zdziałać. :]

PS. noi prawy obrońca!! Jak pisałam w temacie po meczu LECHIA- WISŁA, Singlar to nie jest to. A Piotrka lepiej na lewej obr zostawić.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując