Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2009, 18:45
Zasługujemy na mistrzostwo!
Po takiej gonitwie, to nawet zauważyli to komentatorzy C+ ;P
Brawa dla Lechii za walkę, ale dzisiaj cieszę się z 3pkt Wisełki. Jednak cały czas sercem również z Lechią by się utrzymała .
A poza tym... Na przyszłość to musimy poprawić grę w pierwszej połowie, szczególnie skuteczność. Noi martwi mnie to, że Pepe wszystko umie zrobić tylko wstrzelić się nie potrafi :/. Powodzenia Pepe, ale dzisiaj Łobo pokazał, że jednak warto go potrzymać w Wiśle. I jak do tej pory, zawsze sie tylko wkurzałam na Wojtka, tak dzisiaj- PANIE WOJTKU, CZAPKI Z GŁÓW!
Noi jeszcze jedna sprawa- Peter Singlar się zwie. Jak dla mnie to jest zawodnik, który może być rezerwowym, ale generalnie musimy znaleźć innego zastępcę Baszcza. Dobrze by było, gdyby to był młody ... Ślązak ;P (jak kiedyś właśnie Marcin). Co do gapiostwa Pawełka- podniósł ciśnienie, ale generalnie nie zmienia to [mojej] oceny ostatnich meczów Mario. I bardzo fajnie się Zieniu zaprezentował, ale mojego zdania to nie zmienia, że jego czas w Wiśle i tak dobiega końca (stety/niestety). I Beto jeszcze potwierdził, że wzmocnieniem...nie jest... :| Ale na boisku nie przeszkadzał, więc jest OKEY :]
Jeszcze raz brawa dla naszych zawodników, dla WISŁY! <3 ;*
!!!WISŁA z Krakowa to LECHII druga polowa!!! i o tym pamiętajmy! <piona!>
właśnie: BRAWO ŚLĄSK!!
Powód: widzimy się za tydzień
Ostatnio edytowane przez masterlag : 23.05.2009 o godz. 18:46.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując