depeche87 napisał(a):

fetujcie za tydzień...
Lech zrobi wszystko aby Śląsk zagrał ten mecz na 100% i jakaś premia za zwycięstwo wpadnie...
|

Ty sie dobrze czujesz, ze Śląsk przyjalby kase po pierwsze od LECHA, po drugie w meczu z WISLA, a po trzecie z WISLA grajaca o MISTRZOSTWO?
Ja mysle ze mecz Lecha z pasami bedzie ustawiony do ostatniej minuty. Dopoki Lech bedzie mial szanse na majstra to bedzie wygrywal, ale jesli zobaczy ze w Krakowie jest 2-3 to moze odpuscic, puchary i tak ma co najwyzej traci v-ce mistrzostwo... kwestia podejscia pilkarzy, bo kibice pewnie przeboleja, a pisze to bo jest to wazne w kontekscie Lechii, ktora z drugiej strony ma ulatwione zadanie dzieki wygranej Piasta, ktory na koniec sezonu napewno bedzie chcial cos dorobic. Ale bedzie bardzo ciekawie, bo dzieki remisowi, Arka ma szanse na utrzymanie bo z Odra w takim meczu raczej wygra...
Co do meczu, Pawelek Ty chlopie mnie do zawalu doprowadzisz. Wreszcie swietne rotacje na pozycjach i zmiany dokonane przez Skorze. Lobo - czy ty kurde nie mogles tak grac przez caly rok jak w ostatnich dwoch meczach? Potafisz? A no potrafisz, nie wiem co to ten gosc ma w glowie... Karny to jakas komedia, bark w bark, tylko tamten byl na pelnej szybkosci dlatego tak polecial, w zyciu za cos takiego sie nie gwizda...
Brawa dla Slaska za urwanie punktow Legii