Wyświetl pojedynczy post
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2009, 18:10
Cytat:
Ja tylko takie słowo do tych ktorzy ublizali Łobo. W zyciu pilkarza i nie tylko ale i kazdego czlowieka ma sie lepsze i gorsze chwile. Teraz Wojtek pokazał co potrafi zrobic jesli jest w formie, ale ja jako clzowiek myslacy wiem ze Wojtka czeka nie jeden dobry mecz w Wisle i nie jeden fatalny. Teraz piszecie ze Go kochacie a za tydizen znowu bedizecie mu ublizac? Nie chdozi o to ze teraz bede kozaczył bo Łobo strzelił 2 gole i staje sie jego wielkim obronca, bo jak psize wiem ze keidys znowu musi byc zle - bo takie jest zycie. Tylko chdozi o to ze wy postepujecie jak frajerzy wyzywajac pilkarza ktory nie jest w formie a za chwile "kochacie go". Zastanowcie sie nad tym co mowicie bo nie zasługujecie dla mnie na miano kibica Wisły Kraków.
Nie wiem, czy pijesz do mnie... Nigdy nie ubliżyłem Wojtkowi, co więcej często go broniłem.
Mam nadzieję, że wreszcie skończy się ubliżanie w jego kierunku.

Nie wypominajcie sobie teraz w takich momentach!
MAMY MISTRZA I Z TEGO SIĘ CIESZCIE!

Ps. Wyobraźcie sobie atmosferę na tym forum, gdybyśmy nie strzelili tych 3 bramek... Co pisalibyście o tym panie z gwizdkiem, który o mały włos nie przesądziłby o losach mistrzostwa!?

Cytat:
To byl najlepszy mecz mojego zycia. Wiedzialem ze Lobo cos zrobi jak wszedl bo tak samo bylo z LKSem.
Powiedziałbym, że to były najpiękniejsze, a na pewno najbardziej emocjonujące chwile w moim życiu!
DLA TAKICH DNI WARTO ŻYĆ!

Fajnie będzie się czytało ten temat za kilka dni/miesięcy...
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 23.05.2009 o godz. 18:14.
Odpowiedz cytując