Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2009, 21:22
Cytat:
Ma bardzo wiele. Można się nauczyć, że są Polskie obozy zagłady albo niemieckie obozy zagłady w Polsce. Czym skorupka za młodu nasiąknie ..... . Jaki nauczyciel taką wiedzę przekazuje.
Ale zarzuciłeś najpierw , że nie ma przeszłości politycznej a później łączysz to z rzekomym brakiem wykształcenia .
Dokładnie napisałeś .

Cytat:
Strasznie uboga ta przeszłość polityczna. Aż się zdziwiłem, że Platforma takich niewykształconych kandydatów wystawia
Jaki to ma związek ?

Cytat:
W myśl starego żydowskiego przysłowia : Mądry Żyd to zakonspirowany Żyd, a zdekonspirowany Żyd to głupi Żyd... Są to Żydzi nieprzyznający się do swojego pochodzenia Żydowskiego np. Michnik.
Czyli ona jest żydówka , która się nie przyznaje do swojego pochodzenia ? Nieźle a jakieś konkrety ?

Cytat:
Nie siej propagandy. Napisałem jej nazwisko jakie zapewne ma w dowodzie w całej swojej okazałości.
Ja byłem uczony, że nazwisko to powód do dumy, uznanie i szacunek.
Pisałem o tych , którzy w ten sposób przekręcają . Jeżeli byś czytał ten temat , to byś wiedział o kogo chodzi .

Cytat:
Pisząc to obrażasz 8 mln ludzi żyjących właśnie z uprawy roli. Może nazwiesz mnie jeszcze ciemnogrodem ?
W żadnym wypadku nie obrażam ani rolników ani robotników , to tylko taki skrót myślowy sięgający do historii .
Jeżeli uważasz ją za ,,pseudo-żyda'' bo nosi szlacheckie nazwisko swojego męża , to owszem mogę cię nazwać ciemnogrodem , bo takie zagrywki są żenujące .
Wielu tutaj wielbi Polaka Mikkego , wielu zapewne popierających PiS głosuje na Polaka Wassermana , ale jak pojawia się kandydatka z PO , która po mężu ma takie a nie inne nazwisko , to oskarżana i wyśmiewana(na dramatycznie niskim poziomie) jest z góry na dół . Nazwisko to powinna być kwestia marginalna(o ile w ogóle) przy ocenie polityka/człowieka i czy ktoś się nazywa Hujarski , Graffin von thun und hohenstein czy Sikorski to nie powinno mieć żadnego znaczenia.

Cytat:
W społeczeństwie baranów zawsze wolałem być wilkiem.
A ja zawsze kocham tego typu mądrości.
Geje, to też fajne wilczki co nie ?
A może komuniści ?
....lub sataniści ?
lista nie ma końca.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 22.05.2009 o godz. 21:44.